Ηλικιωμένη γυναίκα με μάσκα για ψώνια
Το viral μήνυμα για τους ηλικιωμένους /Φωτογραφία: AP
VIRAL TWEET

«Άκουσα μια γυναίκα να μου φωνάζει από το αυτοκίνητο»: Τα tweet μιας γυναίκας για τη βοήθεια σε όσους έχουν την ανάγκη μας έγιναν viral


Ο αριθμός των κρουσμάτων είναι πλέον στα 331 και η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα.

Τα περισσότερα καταστήματα είναι κλειστά ενώ οι πολίτες καλούνται να μείνουν στο σπίτι για να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού.

Ανθρώπινες ιστορίες γίνονται viral μέσω των social media, καθώς μοιράζονται με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν και να ενημερώσουν.

Μια γυναίκα, η Rebecca Mehra, μοιράστηκε την ιστορία της σε μια σειρά από tweets, που κάνουν από τότε τον γύρο του Διαδικτύου και αφορά τους ηλικιωμένους.

Η ίδια, μια μέρα, πρόσεξε ένα ζευγάρι να κάθεται στο αυτοκίνητό του, έξω από το σούπερ μάρκετ.

«Άκουσα μια γυναίκα να μου φωνάζει από το αυτοκίνητο. Πήγα κοντά και είδα μια ηλικιωμένη γυναίκα με τον σύζυγό της. Άνοιξε λίγο το παράθυρο και μου εξήγησε σχεδόν με δάκρυα ότι φοβάται να μπει στο κατάστημα», αναφέρει.

«Φοβόταν μην αρρωστήσει καθώς άκουσε ότι ο κορωνοϊός επηρεάζει τους ηλικιωμένους. Και ότι δεν έχουν οικογένεια κοντά τους για να τους βοηθήσει. Από το άνοιγμα του παραθύρου, μου έδωσε 100 δολάρια και μια λίστα με ψώνια και με ρώτησε αν μπορούσα να τα αγοράσω. Αγόρασα τα τρόφιμα και τα τοποθέτησα στο πορτ παγκάζ, ενώ της έδωσα τα ρέστα της. Μου είπε ότι καθόταν στο αυτοκίνητο για 45 λεπτά, πριν φτάσω, περιμένοντας τον κατάλληλο άνθρωπο για βοήθεια», συνεχίζει στα tweet της.

Έκλεισε το μήνυμά της λέγοντας ότι πρέπει να δίνουμε βοήθεια σε όποιον μπορούμε, ειδικά σε εκείνους που δεν έχουν κανέναν. Υπάρχουν και αυτοί που είναι πιο ευάλωτοι στην κατάσταση που επικρατεί.

Το μήνυμά της υποδέχτηκαν στο Twitter με πολλά καλά σχόλια, κάνοντάς το viral.

Οι χρήστες της είπαν ένα μεγάλο μπράβο για την συμπόνια που έδειξε στους συμπολίτες της που είχαν ανάγκη.

Οι ηλικιωμένοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, που πλήττονται κυρίως από τον ιό, οπότε σύμφωνα με τις συστάσεις των ειδικών, πρέπει να μένουν στο σπίτι.

SHARE