Η Τζέιν Σέιμουρ με τον σύντροφό της
Η Τζέιν Σέιμουρ με τον σύντροφό της/Φωτογραφία: Getty/ideal images
ΤΖΕΙΝ ΣΕΙΜΟΥΡ

H Τζέιν Σέιμουρ δηλώνει ότι κάνει το πιο παθιασμένο σεξ στα 72 της -«Η σεξουαλική ζωή δεν τελειώνει στα 60»


Ποιος είπε ότι η σεξουαλική ζωή τελειώνει στα 60; Η Τζέιν Σέιμουρ αποκάλυψε πρόσφατα πως κάνει το πιο παθιασμένο σεξ στα 72 της.

Η Τζέιν Σέιμουρ, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή με τον ρόλο της στην πετυχημένη σειρά «Δρ Κουίν: Μόνη στην Άγρια Δύση», είναι σε σχέση με τον 73χρονο μουσικό Tζον Τζαμπέτι. Μάλιστα, οι δυο τους γνωρίστηκαν χάρη στων παιδιών τους που τους έφεραν κοντά.

«Είμαι πολύ τυχερός που είμαι μαζί της» δηλώνει ο σύντροφος της Τζέιν Σέιμουρ με την ηθοποιό να είναι άκρως αποκαλυπτική για την σχέση τους, σημειώνοντας στην διαδικτυακή έκδοση του Cosmopolitan πως κάνουν παθιασμένο σεξ.

«Τώρα γνωρίζω καλύτερα τον εαυτό μου και το σώμα μου και ο Τζον έχει τις δικές του εμπειρίες στη ζωή του –δεν είναι όπως όταν είσαι νεότερος» σημείωσε χαρακτηριστικά για τον αγαπημένο της και την σεξουαλική τους ζωή. «Η σεξουαλική ζωή δεν χρειάζεται να τελειώσει στα 60. Στο τέλος της ημέρας, όλοι αναζητούν κάτι που βάζει αίμα σε μια συγκεκριμένη περιοχή» πρόσθεσε η διάσημη ηθοποιός.

H Τζέιν Σέιμουρ δηλώνει ότι κάνει το πιο παθιασμένο σεξ στα 72 της

«Το σεξ αυτή τη στιγμή είναι πιο υπέροχο και πιο παθιασμένο από ποτέ επειδή βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την αγάπη και την εμπειρία» αποκάλυψε η ερωτευμένη Τζέιν Σέιμουρ, η οποία έχει παντρευτεί τέσσερις φορές.

«Όσο μεγαλώνω, τόσο περισσότερο το σεξ βασίζεται στη συναισθηματική οικειότητα, στο να μοιραζόμαστε τα σκαμπανεβάσματα της ζωής με κάποιον—τα συναισθήματά μας, τις χαρές μας, τη λύπη μας, τα αμοιβαία μας πάθη και επιθυμίες» πρόσθεσε η διάσημη σταρ. Στη συνέχεια αστειεύτηκε ότι ένα «μπόνους» στο σεξ μετά τα 60 είναι ότι δεν μπορείς να μείνεις έγκυος.

Oι δηλώσεις της έγιναν σε αφιέρωμα του Cosmopolitan για το σεξ μετά τα 60.

Φωτογραφία: Getty/Ideal images
SHARE