Τζέιν Σέιμουρ
Τζέιν Σέιμουρ/Φωτογραφία: Getty/ideal images
ΤΖΕΙΝ ΣΕΙΜΟΥΡ

Η Τζέιν Σέιμουρ με κόκκινο μίνι φόρεμα σε πρεμιέρα ταινίας -Η red carpet εμφάνιση της 72χρονης ηθοποιού


Φαίνεται ότι για μερικές γυναίκες, όπως η περίπτωση της Τζέιν Σέιμουρ, ο χρόνος έχει σταματήσει.

Η Τζέιν Σέιμουρ, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή με τον ρόλο της στην πετυχημένη σειρά «Δρ Κουίν: Μόνη στην Άγρια Δύση», εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «May December» που έγινε στο Λος Αντζελες και επέλεξε ένα κόκκινο μίνι φόρεμα.

Η 72χρονη Τζέιν Σέιμουρ, πρώην κορίτσι του James Bond (1973), είχε ξεχωρίσει με τη συμμετοχή της στο «Live and Let Die» σε ηλικία 22 ετών στο πλευρό του Ρότζερ Μουρ και, όπως φαίνεται, διατηρείται σε εκπληκτική φόρμα. Αλλωστε όταν έχεις υπάρξει κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, κουβαλάς πάντα μια «στάμπα», αυτή της σέξι γυναίκας. Η Τζέιν Σέιμουρ έρχεται να επιβεβαιώσει τον κανόνα. 

Η Βρετανίδα ηθοποιός στα 72 της επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο μίνι φόρεμα στο κόκκινο χαλί και τράβηξε επάνω της όλα τα φλας των φωτογράφων.

Η Τζέιν Σέιμουρ με κόκκινο μίνι φόρεμα σε πρεμιέρα ταινίας -Η red carpet εμφάνιση της 72χρονης ηθοποιού

Ακούγοντας κανείς την ηλικία της Βρετανίδας ηθοποιού Τζέιν Σέιμουρ δεν μπορεί να πιστέψει στα αυτιά του! Στα 72 της χρόνια, έχει αποδείξει ότι μάλλον έχει βρει το μυστικό της αιώνιας νεότητας, αφού φαίνεται ότι δεν έχει αλλάξει πολύ από την εποχή που μας έκανε να κολλάμε στην οθόνη μας με τη σειρά «Δρ Κουίν: Μόνη στην Άγρια Δύση», το τελευταίο επεισόδιο της οποία προβλήθηκε το 1998.

Δείτε τη φωτογραφία της με την red carpet εμφάνιση:

Φωτογραφία: Getty/Ideal images
SHARE