Η Τζένη Καρέζη και ο Κώστας Καζάκος
Φωτογραφία: Finos Film
FLASHBACK

Οταν η Τζένη Καρέζη και ο Κώστας Καζάκος παρουσίασαν μαζί ένα τηλεοπτικό σόου για τα Χριστούγεννα


To 1979 η αξέχαστη Τζένη Καρέζη και ο σύζυγός της, Κώστας Καζάκος, παρουσίασαν μαζί μια εορταστική εκπομπή για το ρεβεγιόν των Χριστούγεννων.

Η εκπομπή λεγόταν «Ένα σόου όπως σας αρέσει» και το αγαπημένο ζευγάρι έκανε παρέα στους τηλεθεατές την παραμονή των Χριστουγέννων, όπου η Τζένη Καρέζη είχε μάλιστα την ονομαστική της εορτή.

Σπάνια βίντεο δημοσίευσε ο δημοσιογράφος και συλλέκτης Χρήστος Κωνσταντίνου στο προφίλ του στο Instagram. Στο ένα βίντεο βλέπουμε την Τζένη Καρέζη να φοράει ένα μαύρο φόρεμα με τούλι και στο δεύτερο βίντεο να φοράει ένα λαμπερό κόκκινο φόρεμα.

Οταν η Τζένη Καρέζη και ο Κώστας Καζάκος παρουσίασαν μαζί ένα τηλεοπτικό σόου για τα Χριστούγεννα

Δύο σπάνια έγχρωμα αποσπάσματα από την Χριστουγεννιάτικη εορταστική εκπομπή, «Ένα σόου όπως σας αρέσει», δημοσιεύτηκαν στο Instagram, όπου η Τζένη Καρέζη και ο Κώστας Καζάκος παρουσίασαν το 1979.

Στο παρακάτω βίντεο η αγαπημένη ηθοποιός, Τζένη Καρέζη, με ένα ζεστό χαμόγελο δέχεται τα όμορφα λόγια από τον σύζυγό της, Κώστα Καζάκο, για την ονομαστική της εορτή, ενώ στη συνέχεια εύχεται και η ίδια χρόνια πολλά σε όλες τις συνονόματες της Ευγενίες.

Ο Κώστας Καζάκος και η Τζένη Καρέζη μπορεί να γνωρίζονταν χρόνια ωστόσο ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Κονσέρτο για πολυβόλα. Οπως είχε εξομολογηθεί ο ίδιος ο ηθοποιός σε συνέντευξή του, είχαν συναντηθεί αρκετές φορές σε δουλειές, αλλά η κινηματογραφική τους συνάντηση στην ταινίας της Φίνος Φιλμ ήταν σαν πρώτη φορά.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μία λιτή τελετή έχοντας κοντά του αγαπημένους φίλους και συγγενείς στις 5 Αυγούστου του 1968. Έναν χρόνο μετά τον Απρίλιο του 1969 γεννήθηκε ο γιος τους, Κωνσταντίνος Καζάκος.

SHARE