Τζένη Καρέζη-Μελίνα Μερκούρη
Τζένη Καρέζη-Μελίνα Μερκούρη /Φωτογραφία: Finos Films
ΡΕΤΡΟ ΚΛΙΚ

Τζένη Καρέζη-Μελίνα Μερκούρη σε συναυλία μετά την πτώση της Χούντας -Με 70s style, εντυπωσιακές και λαμπερές


Μια σπάνια φωτογραφία δύο μεγάλων Ελληνίδων ηθοποιών μοιράστηκε στο Instagram η Έλενα Μακρή Λυμπέρη.

Η γνωστή δημοσιογράφος μοιράζεται συχνά σπάνιες φωτογραφίες με μεγάλη ιστορία.

Αυτή τη φορά, επέλεξε να μοιραστεί μια ρετρό φωτογραφία της Τζένης Καρέζη και της Μελίνας Μερκούρη.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, βλέπουμε τις δύο σημαντικές Ελληνίδες ηθοποιούς να περιμένουν τη σειρά τους να τραγουδήσουν σε συναυλία στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Η Τζένη Καρέζη φορά ένα μακρύ φόρεμα με κεντημένες λεπτομέρειες ενώ η Μελίνα Μερκούρη λευκό πουκάμισο και πλεκτό γιλέκο. Και οι δύο τους είναι σε 70s style και είναι πανέμορφες και λαμπερές.

«Η Τζένη Καρέζη και η Μελίνα Μερκούρη περιμένουν τη σειρά τους για να τραγουδήσουν στη μεγάλη συναυλία που είχε δοθεί στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με τον Γιάννη Μαρκόπουλο, αμέσως μετά την πτώση της χούντας τον Ιούλιο του 1974. Εκτός από αυτή την συναυλία εκείνες τις μέρες είχαν δοθεί και άλλες δυο με τον Μίκη Θεοδωράκη και καλλιτέχνες όπως ο Νίκος Ξυλούρης και η Μαρία Φαραντούρη, στο στάδιο Καραϊσκάκη. Σε αυτή τη φωτογραφία ο φακός του Τάκη Πανανίδη έχει συλλάβει την άρτι αφιχθείσα από το Παρίσι Μελίνα με αρκετά νεύρα, όπως σημειώνει ο βετεράνος φωτογράφος, καθώς η εμφάνιση της στην σκηνή καθυστερούσε», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

SHARE