η Τζένη Μπότση με total black
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
11|03|2021 08:58
SHARE
ΤΖΕΝΗ ΜΠΟΤΣΗ

Τζένη Μπότση: Η φωτό της κόρης της που είναι σαν πίνακας ζωγραφικής


Η Τζένη Μπότση δημοσίευσε την πιο όμορφη φωτογραφία της κόρη της.

Η Τζένη Μπότση είναι μια περήφανη μαμά. Πριν από λίγους μήνες γέννησε την κορούλα της και από τότε απολαμβάνει τη χαρά της μητρότητα. Μάλιστα, η ίδια είχε κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή, καθώς ήθελε να σιγουρευτεί ότι όλα θα πάνε καλά!

«Είμαι ευγνώμων. Ήρθε ένα παιδάκι, θέλουμε να είναι ήρεμο και ταπεινό. Δεν ξέρω σε ποιον μοιάζει. Θα ήθελα να μοιάσει στον μπαμπά του. Όταν την πήρα πρώτη φορά αγκαλιά αισθάνθηκα πολύ ωραία» είπε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο.

Πατέρας της μικρής είναι ο σύντροφος της ηθοποιού, Αλέξανδρος Μιχαλάς, με τον οποίο διατηρεί σχέση τα τελευταία έξι χρόνια.

Η Τζένη Μπότση λοιπόν αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον ηλιόλουστο καιρό και να βγει βόλτα με την κορούλα της. Την έντυσε στα ροζ, της έβαλε ένα κοκαλάκι στα μαλλιά και περπάτησαν μαζί στον ήλιο! Η ηθοποιός βλέποντας την κόρη της ανάμεσα στις μαργαρίτες, δεν μπορούσε παρά να μοιραστεί τη στιγμή με τους followers της και δημοσίευσε την πιο όμορφη φωτογραφία στα stories.

«Όλα τα λουλούδια μαζί, το δικό μου το πιο ψηλό» έγραψε η Τζένη Μπότση. Το τρυφερό ενσταντανέ ενθουσίασε τους χιλιάδες followers της ηθοποιού, αφού μοιάζει πραγματικά με πίνακα ζωγραφικής!

κόρη της Τζένης Μπότση
Instagram/ @jennybotsi
SHARE