Η Τζένιφερ Ανιστον με μαύρη μπλούζα
Η φωτογραφία της ηθοποιού με τον πατέρα της στο Instagram/Φωτογραφία: ΑP images
27|12|2019 09:17
SHARE
TZON ΑΝΙΣΤΟΝ

«Σ΄ αγαπάω μπαμπά» -H Τζένιφερ Ανιστον ποζάρει με τον Ελληνα μπαμπά της στο Instagram


Δύο φωτογραφίες με τον Έλληνα πατέρα της, Τζον Άνιστον, ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram η Τζένιφερ Άνιστον.

«Χριστούγεννα με έναν από τους δημιουργούς μου. Τότε και τώρα. Σ’ αγαπάω μπαμπά», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένιφερ Ανιστον στην ανάρτησή της. Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε την ηθοποιό όταν ήταν μικρό κορίτσι να αγκαλιάζει τον πατέρα της και στην δεύτερη σε μεγαλύτερη ηλικία, χαμογελαστή να τον αγκαλιάζει ξανά τρυφερά αποδεικνύοντας πόσο δεμένοι είναι μέχρι και σήμερα.

Ο πατέρας της Τζένιφερ Ανιστον γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης από τη Στέλλα και τον Αντώνη Αναστασάκη, έναν παλαίμαχο του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου. Ο πατέρας του άλλαξε το όνομα της οικογένειας όταν μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες και από Αναστασάκης το έκανε Ανιστον.

Ο Τζον Ανιστον είναι ηθοποιός και απέκτησε την κόρη του, Τζένιφερ Ανιστον, με την πρώτη σύζυγό του, Νάνσυ Ντόου ενώ αργότερα έκανε και έναν γιο, τον Αλέξανδρο, από τη δεύτερη σύζυγό του, Σέρι Ρούνεϊ Ανιστον. Ο καλύτερος φίλος του ήταν ο διάσημος Ελληνοαμερικανός ηθοποιός Τέλι Σαβάλας.

Οι γονείς της Τζένιφερ Ανιστον, Τζον Άνιστον και Νάνσυ Ντόου παντρεύτηκαν το 1965 και χώρισαν το 1980, όταν εκείνη ήταν 9 ετών. 

https://www.instagram.com/p/B6jXsndBdSA/
SHARE