Τζένιφερ Λόπεζ
Τζένιφερ Λόπεζ/Φωτογραφία: jlo/instagram
ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ

Τζένιφερ Λόπεζ: Το ιδιαίτερο κόσμημα που φόρεσε σε νυχτερινή έξοδο αφιερωμένο στον Μπεν Αφλεκ


Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι πολύ ερωτευμένη με τον Μπεν Αφλεκ και το δείχνει με πολλούς τρόπους.

Λίγες ώρες αφού κυκλοφόρησε το περιοδικό Vogue με εξώφυλλο την Τζένιφερ Λόπεζ που δηλώνει περήφανη που λέγεται 'κυρία Αφλεκ', η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφίες της στο Instagram, όπου φοράει ένα λευκό φόρεμα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ.

Οι εκατομμύρια θαυμαστές της όμως πρόσεξαν πως στον λαιμό της Τζένιφερ Λόπεζ υπήρχε ένα χρυσό κόσμημα με το όνομα της ίδιας και του Μπεν Αφλεκ: «Jennifer & Ben».

«Ο κόσμος θα συνεχίσει να με λέει Τζένιφερ Λόπεζ. Αλλά το νόμιμο όνομά μου θα είναι κ. Άφλεκ, επειδή είμαστε ενωμένοι. Είμαστε σύζυγοι. Είμαι υπερήφανη για αυτό. Δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα» σημείωσε η λατίνα σταρ στην Vogue στην ερώτηση γιατί πήρε το όνομα του συζύγου της.

Τζένιφερ Λόπεζ: Το ιδιαίτερο κόσμημα που φόρεσε σε νυχτερινή έξοδο τιμώντας τον Μπεν Αφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ δημοσίευσε φωτογραφίες της στο Instagram δείχνοντας πιο λαμπερή από ποτέ. Κάνοντας ένα total white look, η Τζένιφερ Λόπεζ τράβηξε την προσοχή των εκατομμύρια followers της όχι μόνο για το αποκαλυπτικό ντεκολτέ της, αλλά και το χρυσό κολιέ της.

Η 53χρονη σταρ έχει κολιέ με το όνομα του Μπεν Αφλεκ και της ίδιας και αυτό προκάλεσε ενθουσιασμό στους θαυμαστές του διάσημου ζευγαριού.

«Πάντα ένιωθα ότι υπήρχε πραγματική αγάπη με τον Μπεν. Οι άνθρωποί μου μου ξέρουν ότι ήταν ένας πάρα πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος στη ζωή μου. Όταν επανασυνδεθήκαμε, αυτά τα συναισθήματά μου ήταν ακόμη πολύ αληθινά», σημείωσε η Τζένιφερ Λόπεζ στην Vogue για τον αγαπημένο της.

Τζένιφερ Λόπεζ: Το ιδιαίτερο κόσμημα που φόρεσε σε νυχτερινή έξοδο τιμώντας τον Μπεν Αφλεκ
SHARE