Φωτογραφία: Instagram/ @gina_alimonou
Φωτογραφία: Instagram/ @gina_alimonou
27|06|2022 10:00
SHARE
SUMMER LOOK

Summer chic: Η Τζίνα Αλιμόνου με λευκό πλεκτό ζακετάκι παραδίδει μαθήματα κομψότητας


Η Τζίνα Αλιμόνου ανέβασε μια εντυπωσιακή φωτογραφία με πλεκτό ζακετάκι και μαγιό στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τα τελευταία χρόνια η Τζίνα Αλιμόνου έχει αφιερωθεί στα παιδιά της, αλλά και στο κανάλι της στο YouTube που δίνει στιλιστικά tips, προτάσεις ομορφιάς και ενδιαφέρουσες υγιεινές συνταγές.

Αυτή τη περίοδο η Τζίνα Αλιμόνου με την πρώτη ευκαιρία που βρίσκει ξεκλέβει χρόνο για αποδράσεις, κάτι που έκανε γνωστό μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πρόσφατα, η ίδια ανέβασε μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία όπου φοράει ένα εντυπωσιακό λευκό πλεκτό ζακετάκι, ένα μαύρο μαγιό όπου διαγράφεται άψογα η καλλίγραμμη σιλουέτα της και το look ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακά κοκάλινα γυαλιά.

Μάλιστα, στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Φέτος το καλοκαίρι η τάση είναι η "απόδραση"! Οπότε μου δίνεται η ευκαιρία, καταφεύγω σε κοντινούς προορισμούς για να επανασυνδεθώ με την φύση! Το καλοκαίρι είναι η εποχή της χαράς και η ενέργεια του μας ωθεί στο να απολαμβάνουμε!».

@gina_alimonou

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Τζίνα Αλιμόνου αρχικά ασχολήθηκε με το χώρο της μόδας και στη συνέχεια με την υποκριτική, ενώ η προτεραιότητα της είναι τα τέσσερα παιδιά της, τα οποία αποφεύγει να τα ανεβάζει στα social media.

SHARE