Η Τζίνα Αλιμόνου με πορτοκαλί πουλόβερ
Το νέο βίντεο της Τζίνας Αλιμόνου στο YouTube/Φωτογραφία: Gina_Alimonou/instagram
GOOD LIFE BY GINA

Η Τζίνα Αλιμόνου αποκαλύπτει τι κρύβει καθημερινά η τσάντα της και δίνει χρήσιμα tips οργάνωσης


H Τζίνα Αλιμόνου μάς δίνει χρήσιμες συμβουλές για να οργανώσουμε την τσάντα μας και στο νέο βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube αποκαλύπτει τα πράγματα που έχει στην δική της τσάντα.

«Στην τσάντα μου έχω όλα τα απαραίτητα για καλή ζωή... εν κινήσει, αλλά και όλα τα τρικ για να βρίσκω αμέσως ό,τι χρειάζομαι χωρίς να χάνω χρόνο κι ενέργεια, χωρίς να αγχώνομαι ψάχνοντας κλειδιά ή οτιδήποτε άλλο μέσα στην τεράστια τσάντα μιας πολυάσχολης γυναίκας όπως εγώ, όπως εσείς!» σημειώνει χαρακτηριστικά η Τζίνα Αλιμόνου.

Η Youtuber πλέον Τζίνα Αλιμόνου αποκάλυψε μέσα από το κανάλι της «God Life by Gina» τα δικά της μυστικά για σωστή οργάνωση μέσα σε μία γυναίκεια τσάντα: ένα θέμα που ζήτησαν οι γυναίκες θαυμάστριές της.

Το μυστικό σε μια γυναικεία τσάντα είναι να βρίσκουμε αυτό που θέλουμε εύκολα και γρήγορα, χωρίς να ψάχνουμε ώρα μέσα σε αυτή. Η Τζίνα Αλιμόνου πάντα προτιμάει τις μεγάλες τσάντες στην καθημερινότητά της, ώστε να χωράει όσα πράγματα της είναι απαραίτητα. Ωστόσο, όπως σημειώνει η ίδια το μειονέκτημα της μεγάλης τσάντας είναι ότι σχεδόν ποτέ δεν βρίσκεις εύκολα αυτό που θέλεις.

Ενα χρήσιμο tip οργάνωσης είναι τα πολλά τσαντάκια σε διαφορετικά χρώματα και μεγέθη για να βρίσκει κανείς αυτό που θέλει μέσα σε μια μεγάλη τσάντα.

Οσα έχει μέσα στην τσάντα της η Τζίνα Αλιμόνου

Η Τζίνα Αλιμόνου έχει πάντα ένα τσαντάκι με καλλυντικά, όπου έχει μέσα μεταξύ άλλων μια κρέμα χεριών (την βάζει πάντα στα χέρια της μετά το αντισηπτικό τζελ), χαρτομάντιλα, lip balm για τα χείλη το οποίο τοποθετεί με ένα πινελάκι και όχι με τα δάχτυλά της, σπρέι νερού για ενυδάτωση στο πρόσωπο, αντηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας 30%, βιταμίνες (D, B, C), σταγόνες ενυδάτωσης για τα μάτια (επειδή κάθεται αρκετές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή), λίμα για τα νύχια, οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα για να έχει καθαρή αναπνοή.

Σε ένα άλλο νεσεσέρ έχει τα βασικά και απαραίτητα καλλυντικά της, τα οποία είναι το κονσίλερ, το μολύβι για τα φρύδια, μια μάσκαρα και ένα κραγιόν. Μέσα στην τσάντα επίσης έχει τα γυαλιά ηλίου της, τα οποία βάζει σε μια μαλακή θήκη για να μην πιάνει αρκετό χώρο. Σε ένα άλλο τσαντάκι έχει όλα τα κλειδιά της, για να μην τα ψάχνει διάσπαρτα στην τσάντα της. Επίσης, πάντα κουβαλάει μαζί της ένα τσαντάκι που είναι για τα παιδιά της: μαντιλάκια χεριών, αντηλιακό, κρέμα άρνικα για το αν χτυπήσουν. Η ατζέντα της είναι απαραίτητη, γιατί της αρέσει να γράφει παρά να σημειώνει στο κινητό της. Ενα μπουκάλι νερό, ένα βιβλίο, το πορτοφόλι και μάσκες μια χρήσης είναι τα τελευταία items της τσάντας της. Τέλος μάς προτείνει να κουβαλάμε πάντα έστω ένα σνακ για ενέργεια μέσα στην ημέρα.

SHARE