Ο Δημήτρης Γιαννέτος φτιάχνει τα μαλλιά της Τζίτζι Χαντίντ
Ο Δημήτρης Γιαννέτος φτιάχνει τα μαλλιά της Τζίτζι Χαντίντ/Φωτογραφία: Instagram
ΤΖΙΤΖΙ ΧΑΝΤΙΝΤ

Η Τζίτζι Χαντίντ στα χέρια του Δημήτρη Γιαννέτου -Επιμελήθηκε τα κατάξανθα μαλλιά της


Ο Δημήτρης Γιαννέτος διαπρέπει στο εξωτερικό και η Τζίτζι Χαντίντ είναι από τις γυναίκες που τον εμπιστεύονται.

Ο hair stylist, Δημήτρης Γιαννέτος, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram φωτογραφίες με την εντυπωσιακή Τζίτζι Χαντίντ από το Παρίσι. Το διάσημο μοντέλο φοράει το λευκό μπουρνούζι της και τα πράσινα μάτια της τραβούν την προσοχή.

Ο Ελληνας hair stylist, ο οποίος διαπρέπει στο εξωτερικό, επιμελήθηκε τα κατάξανθα, μακριά μαλλιά της Τζίτζι Χαντίντ και δεν είναι η πρώτη φορά. Το πασίγνωστο μοντέλο πολλές φορές έχει επιλέξει τον Δημήτρη Γιαννέτο για να επιμεληθεί την εμφάνισή της.

Η Τζίτζι Χαντίντ στα χέρια του Δημήτρη Γιαννέτου -Επιμελήθηκε τα κατάξανθα μαλλιά της

Ο Δημήτρης Γιαννέτος, έχει επιμεληθεί τις εμφανίσεις πολλών celebrities, όπως της Σίντι Κρόφορντ, της Αμάλ Κλούνεϊ, της Μέγκαν Φοξ, της Τζένιφερ Λόπεζ, της Εύα Λονγκόρια, και της Μαρία Μενούνος.

Αυτή τη φορά η Τζίτζι Χαντίντ αφέθηκε στα χέρια του και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Η Τζίτζι Χαντίντ με κατάξανθα μαλλιά και κατακόκκινο κραγιόν είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Παρακολουθούμε ανελλιπώς τις αναρτήσεις του Δημήτρη Γιαννέτου στο Instagram για να εμπνεόμαστε τα hairlooks που κάνει στις celebrities του εξωτερικού.

Φωτογραφία: dimitrishair/instagram

Τα μακριά μαλλιά είναι πάντα εντυπωσιακά, αρκεί να τα αναδείξετε με τα σωστά χτενίσματα. Πολλές φορές μπορεί να δείχνουν φλατ, αλλά αυτό διορθώνεται με το κατάλληλο layered κούρεμα που χαρίζει όγκο και με το σωστό hairstyling.

Φωτογραφία: dimitrishair/instagram
SHARE