Τζίτζι Χαντίντ
Φωτογραφία: Splashnews/ideal image
13|06|2021 09:39
SHARE
ΤΖΙΤΖΙ ΧΑΝΤΙΝΤ

Urban hippie -Η Τζίτζι Χαντίντ έκανε το απόλυτο summer look με crochet τοπ από τα Mango


Φωτεινό κίτρινο, hippie αναφορές και boho κοσμήματα -αυτές είναι μερικές από τις μεγάλες τάσεις του φετινού καλοκαιριού και η Τζίτζι Χαντίντ τις συνδύασε όλες σε ένα σούπερ cool outfit.

Το μοντέλο, που τον περασμένο Σεπτέμβρη έγινε για πρώτη φορά μητέρα, αποφεύγει τις συχνές δημόσιες εμφανίσεις -όμως όταν το κάνει, τα looks της είναι πάντα ενδιαφέροντα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζίτζι Χαντίντ επιλέγει κάποιο high street κομμάτι και ιδιαίτερα από τα Mango, όμως αυτή η εμφάνισή της ήταν ξεχωριστή λόγω των χρωμάτων που συνδύασε.

H Τζίτζι επέλεξε ένα crochet πόλο τοπ με κεντημένα λουλούδια και χαλαρό fit -το ιδανικό κομμάτι για να «φέρεις» hippie vibes στην πόλη.

Το συνδύασε με λινό cigarette παντελόνι σε turmeric απόχρωση και κράτησε τα αξεσουάρ της σε λαμπερό λευκό ώστε να εξισορροπούνται τα χρώματα.

Ένα ζευγάρι γυαλιά ταρταρούγα και ένα boho κολιέ με χάντρες αλλά και ένα παιχνιδιάρικο scrunchy σε απαλό ροζ συμπλήρωσαν ιδανικά το look της, παραμένοντας στο ίδιο ύφος.

Δείτε το στιλάτο look της και κρατήστε σημειώσεις. Το καλύτερο; Το τοπ υπάρχει ακόμη στα Mango και μάλιστα βρίσκεται σε έκπτωση.

Τζίτζι Χαντίντ Mango
Φωτογραφία: Splash /Ideal Images
Τζίτζι Χαντίντ Mango

Φωτογραφία: Splash /Ideal Images

Δείτε το τοπ από τα Mango εδώ.

Mango τοπ
SHARE