Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
18|09|2022 12:30
SHARE
ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ

Μαρία Τζομπανάκη -Ορφέας Αυγουστίδης: Μητέρα και γιος αγκαλιασμένοι, τον κοιτάει και λιώνει


Η Μαρία Τζομπανάκη έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη και δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει σε κοινές εμφανίσεις και σε φωτογραφίες αγκαλιασμένους.

Η Μαρία Τζομπανάκη είναι πολύ χαρούμενη καθώς ο μονάκριβος γιος της παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Γεωργία Κρασσά και βάφτισαν τον γιο τους Αχιλλέα.

Όσο για την κοινή τους συνύπαρξη στη μικρή οθόνη, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η μητέρα του Μαρία Τζομπανάκη ενσαρκώνουν με μεγάλη επιτυχία τους ρόλους στη σειρά «Σασμός» του Alpha που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν.

Η αγκαλιά του Ορφέα Αυγουστίδη και της Μαρίας Τζομπανάκη

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν πως έχουν την ιδανική σχέση μητέρας -γιου, ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό που μαρτυρά την αγάπη τους.

Ο φωτογραφικός φακός τους «έπιασε» και απαθανάτισε την τρυφερή αγκαλιά τους στο Κηποθέατρο Παπάγου όπου προβάλλονταν η θεατρική παράσταση «Ματωμένος Γάμος» στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαρία Τζομπανάκη.

Η Μαρία Τζομπανάκη στις φωτογραφίες φορά ένα λευκό λινό πουκάμισο και ένα μαύρο κλασικό παντελόνι που την κολακεύει ιδιαίτερα ενώ ο Ορφέας Αυγουστίδης επιλέγει ένα μπλε σκούρο πουκάμισο με ένα μπεζ παντελόνι.

Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
SHARE