Τζώνη Καλημέρης με την Έιντα
Τζώνη Καλημέρης με την Έιντα/Φωτογραφία: ΝDP photo agency
SO SWEET

Τζώνη Καλημέρης: Βόλτα με την μικρή Έιντα στο κέντρο της Αθήνας


Παρά τον χωρισμό τους, η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Μετά από σχεδόν έξι χρόνια σχέσης η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης αποφάσισαν να μην είναι πια ζευγάρι, αλλά η μικρή Έιντα είναι εκείνη που θα τους ενώνει για πάντα.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του NDP εντόπισε τον Τζώνη Καλημέρη να κάνει βόλτα με την μικρή Έιντα στο κέντρο της Αθήνας και να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Τζώνη Καλημέρης: Βόλτα με την μικρή Έιντα στο κέντρο της Αθήνας

Ο Τζώνη Καλημέρης στήριξε την Χριστίνα Κοντοβά από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να υιοθετήσει τη μικρή Έιντα και ταξίδεψε αρκετές φορές μαζί της στην Ουγκάντα προκειμένου να περάσουν χρόνο προσαρμογής με τη μικρή.

«Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης για τη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα παιδιά ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και πραγματικά τη θαυμάζω απεριόριστα γι' αυτό που έκανε. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή παρά μόνο να σταθώ όσο μπορώ περισσότερο», είχε πει ο Τζώνη Καλημέρης για τη Χριστίνα Κοντοβά όταν βρέθηκε καλεσμένος στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Στη συνέχεια και αφού μεσολάβησε ο χωρισμός, ο Τζώνη Καλημέρης είχε δηλώσειστην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Είναι πολύ καλές οι σχέσεις μας με τη Χριστίνα. Κλείσαμε έναν κύκλο, δεν μου αρέσει να συζητώ για τα προσωπικά μου. Μια χαρά είμαστε με τη Χριστίνα και μια χαρά είμαστε και με την Ada, τη βλέπω πάρα πολύ συχνά. Σε επίπεδο μπαμπάς-κόρη δεν έχει αλλάξει κάτι».

Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE