Η Τζούλια Ρόμπερτς
Φωτογραφία: AP
ΤΖΟΥΛΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΣ

Η Τζούλια Ρόμπερτς βγάζει selfie με τον σύζυγο της γιορτάζοντας 19 χρόνια γάμου


Η Τζούλια Ρόμπερτς ανέβασε μια φωτογραφία με τον σύζυγο της με αφορμή τη 19η επέτειο γάμου τους.

Η Τζούλια Ρόμπερτς δεν ασχολείται ενεργά με τα social media και όταν το κάνει αποφεύγει, συνήθως, να βάζει φωτογραφίες της οικογένειάς της. Σπάνια βλέπουμε τον σύζυγό της και δεν ανεβάζει ποτέ τα τρία τους παιδιά.

Με αφορμή την επέτειο του γάμου της με τον σύζυγο της, Ντάνυ Μόντερ, η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σπάνια κοινή τους φωτογραφία. Η Τζούλια Ρόμπερτς ποζάρει χαμογελαστή και κρατάει αγκαλιά τον σύζυγο της, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας έχει γράψει «19 χρόνια. Τώρα αρχίζουν όλα».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1991 στα κινηματογραφικά γυρίσματα της ταινίας «Ο Μεξικανός» όπου η Τζούλια Ρόμπερτς πρωταγωνιστούσε μαζί με τον καλό της φίλο, Μπραντ Πιτ και ο Ντάνυ Μόντερ εργαζόταν ως κάμεραμαν. Ένα χρόνο μετά, το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια όμορφη ιδιωτική τελετή. Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει η ίδια στην Γκουίνεθ Πάλτροου, μιλώντας για την πρώτη γνωριμία της με τον σύζυγο της, ανέφερε «αισθάνθηκα τη γη να δονείται».

Η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Ντάνυ Μόντερ έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τα δίδυμα Χέιζελ και Φιννέα και τον Χένρι. Μάλιστα, η ηθοποιός αφοσιώθηκε πολύ στην οικογένεια της μετά την απόκτηση των παιδιών και δεν πρωταγωνιστούσε εύκολα σε πολλές ταινίες.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει αναφέρει σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «The Sun» σχετικά με την ανατροφή των παιδιών της πως «Είμαι μια αυστηρή μητέρα, δεν χάνω πραγματικά την ψυχραιμία μου, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό τα παιδιά να γνωρίζουν τα όριά τους. Αν συμβεί κάτι δεν τους τιμωρώ, προτιμώ να συζητώ μαζί τους. Νομίζω ότι το σοβαρό μου πρόσωπο είναι αρκετή τιμωρία».

SHARE