Η Τζούλιαν Μουρ με μαύρο σακάκι
Περήφανη μαμά/ Φωτογραφία: AP Images
21|10|2022 13:40
SHARE
ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΜΟΥΡ

Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Τζούλιαν Μουρ -Τόλμησε το ξανθό και της ταιριάζει πολύ


Η Τζούλιαν Μουρ είναι μια από τις πιο γοητευτικές γυναίκες του Χόλιγουντ και ό,τι κι αν επιλέξει να κάνει με την εμφάνισή της παραμένει λαμπερή.

Η ηθοποιός είναι μια γυναίκα που αγαπά τη μόδα ενώ μέσα από κάθε της εμφάνιση φαίνεται πως λατρεύει τους ουδέτερους τόνους. Όσο για το στιλ της, διέπεται διαχρονικά από μια κομψή λιτότητα και ισορροπία.

Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της Τζούλιαν Μουρ

Η εμβληματική ηθοποιός, Τζούλιαν Μουρ διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram, μέσα από το οποίο δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, στιγμιότυπα με τα παιδιά της αλλά και από τις δουλειές της.

Αυτή τη φορά προχώρησε σε μια ανάρτηση με την οποία ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την μεγάλη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της.

Η Τζούλιαν Μουρ ήταν για χρόνια κοκκινομάλλα, ένα hair look το οποίο της ταίριαζε γάντι ωστόσο θέλησε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή, μια αλλαγή που της πάει εξίσου θαυμάσια.

Με τη φωτογραφία της αποκάλυψε το νέο ξανθό χρώμα στα μαλλιά της το οποίο την φωτίζει, της δίνει μια ιδιαίτερη λάμψη ενώ παράλληλα την κολακεύει και αναδεικνύει τις γωνίες του προσώπου της.

SHARE