Η Victoria Beckham ευχήθηκε χρόνια πολλά στη μητέρα της
splahsnews
11|03|2022 10:29
SHARE
VICTORIA BECKHAM

Η μητέρα της Βικτόρια Μπέκαμ είχε γενέθλια: Το οικογενειακό τραπέζι και το σπάνιο thowback


Η Βικτόρια Μπέκαμ ευχήθηκε χαρούμενα γενέθλια στη μητέρα της Τζάκι Άνταμς και με αφορμή αυτό το χαρμόσυνο γεγονός έφερε στο φως της δημοσιότητας μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με εκείνη μικρή.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει στον επίσημο λογαριασμό της στα social media οικογενειακές φωτογραφίες. Αυτή τη φορά, όχι μόνο έκανε ένα throwback, αλλά με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών, όπου βλέπουμε τη σχεδιάστρια μικρή, μαζί με τους γονείς, τους γιους και τον σύζυγό της, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έστειλε τις ευχές της στην εορτάζουσα μητέρα της και φρόντισε να τονίσει πόσο πολύτιμες είναι οι οικογενειακές τους στιγμές. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Οι οικογενειακές στιγμές είναι πραγματικά τα πάντα για μένα. Γιορτάζουμε τα γενέθλια της Jackie Adams. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ».

Ακόμη και ο Ντέιβιντ τίμησε την μητέρα της αγαπημένης του με δύο γλυκά insta stories του.

Όσο για τη σπάνια φωτογραφία που αποφάσισε να δημοσιεύσει; Πρόκειται για μια αναδρομή σε χαρούμενες οικογενειακές στιγμές του παρελθόντος. Φυσικά οι διαδικτυακοί της φίλοι έδειξαν τον ενθουσιασμό τους με τα αμέτρητα σχόλια στο post απαντώντας επίσης και στη ρητορική ερώτηση της σχεδιάστριας για το πόσο γλυκιά ήταν μικρή. Μαζί με την Μπέκαμ, βλέπουμε και την αδερφή της.

SHARE