Η Κατερίνα Παπουτσάκη δείχνει το σαλόνι του σπιτιού της
Κατερίνα Παπουτσάκη
07|09|2023 09:26
SHARE
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ

Το vintage σαλόνι της Κατερίνας Παπουτσάκη -Cosy ατμόσφαιρα, ρετρό πινελιές


Μετά τις διακοπές στην Κρήτη, η Κατερίνα Παπουτσάκη επέστρεψε στην Αθήνα και προσπαθεί να βρει ξανά τους ρυθμούς της.

Ολο το προηγούμενο διάστημα, με καλοκαιρινή διάθεση, η ηθοποιός καθημερινά μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από τις ξέγνοιαστες στιγμές με τους γιους της στην παραλία και τις βόλτες. Τώρα η οικογένεια βρίσκεται στην Αθήνα, στο προσωπικό της καταφύγιο.

Μάλιστα η Κατερίνα Παπουτσάκη, που μετακόμισε πριν μερικούς μήνες στο νέο της σπίτι μετά τον χωρισμό με τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Παναγιώτη Πιλαφά, έδειξε το cosy σαλόνι της. «Μετακομίζω τώρα και χρειάζομαι χρόνο να φτιάξω το καινούργιο σπίτι. Έχω χαρά όμως, είναι καινούργια αρχή. Είναι μια φάση καινούργια που αρχίσει που μπορεί να έχει μέσα μια αίσθηση λίγο γκρίζα», είχε δηλώσει η Κατερίνα Παπουτσάκη πριν λίγους μήνες όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4.

Το ρετρό σαλόνι της Κατερίνας Παπουτσάκη

Ο καφέ καναπές, η τραπεζαρία με τις καμπυλωτές καρέκλες, ένα ξύλινο τραπεζάκι και το κρεμαστό κίτρινο ρετό φωτιστικό, πρωταγωνιστούν σε έναν χώρο που μοιάζει βγαλμένος από τα 70s.

Με «ζεστή» ατμόσφαιρα και καλλιτεχνικές πινελιές το σαλόνι της Κατερίνας Παπουτσάκη ξεχωρίζει για δύο κυρίως λόγους. Έχει μοντέρνα αισθητική με ρετρό χαρακτήρα.

SHARE