Τρελό κράξιμο σε γυναίκα που έβαλε λευκό φόρεμα στον γάμο της αδερφής της
Φωτογραφία: Instagram anastasia geonnotti
08|12|2023 13:53
SHARE
VIRAL

Έβαλε λευκό φόρεμα στον γάμο της αδερφής της και τα σχόλια «έπεσαν βροχή» -Το viral βίντεο


Μια γυναίκα δέχτηκε αντιδράσεις επειδή φόρεσε ένα λευκό φόρεμα στον γάμο της αδερφής της.

Σε ένα βίντεο, η χρήστης του TikTok, Anastasia (@ana_stasiaaaa) μοιράστηκε με τους χρήστες το ρούχο της για τον γάμο της αδερφής της, δείχνοντας ένα μακρύ λευκό φόρεμα με μαύρη κορδέλα στη μέση και βολάν. Αποκάλυψε μάλιστα ότι ήταν το δικό της νυφικό και πως έκανε κάποιες μικρές προσαρμογές ειδικά για τον γάμο.

@melissazzzzz #duet with @Anastasia #influencer ♬ original sound - Anastasia

Το βίντεο της Anastasia έγινε viral αφού οι χρήστες σοκαρίστηκαν και αντέδρασαν με πικρόχολα σχόλια, θεωρώντας «ιεροσυλία» το γεγονός ότι όχι μόνο θα φορούσε ένα λευκό φόρεμα αλλά επρόκειτο για τον γάμο της αδερφής της και όχι κάποιου τυχαίου.

Από τότε που δημοσιεύτηκε το βίντεο, στις 5 Δεκεμβρίου, έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 1,1 εκατομμύρια προβολές, με τους θεατές να μπαίνουν στην ενότητα των σχολίων για να εκφράσουν τις απόψεις τους σχετικά με την ακατανόητη απόφαση της Anastasia να φορέσει λευκά σε έναν γάμο.

@ana__stasiaaaa A dress so nice I wore it twice #influencer #wedding #weddingtiktok #october #sisterswedding #fourseasons ♬ original sound - Anastasia

«Το λευκό φόρεμα και το κόκκινο κρασί ταιριάζουν πολύ», έγραψε ένα άτομο αφήνοντας να εννοηθεί να της πετάξουν κρασί, ενώ ένα άλλο πρόσθεσε: «Είπε ότι ήταν στο ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ, δεν μπορώ να το πιστέψω».

Άλλοι όμως υπερασπίστηκαν την Αναστασία, λέγοντας ότι η αδελφή της της είχε ζητήσει συγκεκριμένα να φορέσει το νυφικό γιατί ταίριαζε με το θέμα του γάμου της.

«Η αδελφή της και η ίδια το κανόνισαν, δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι είναι θυμωμένοι», έγραψε κάποιος.

«Πραγματικά πρέπει να σκεφτείτε ότι η αδελφή της το ενέκρινε», πρόσθεσε ένας άλλος. «Γιατί αγχώνεστε», αναρωτήθηκε άλλος χρήστης.

Τον Οκτώβριο, δημοσίευσε επίσης διάφορα άλλα βίντεο σχετικά με τον γάμο της αδελφής της, αναδεικνύοντας τις λεπτομέρειες του γάμου, από το νυφικό πάρτι μέχρι το ασπρόμαυρο θέμα. Σε ένα από αυτά, εξήγησε γιατί φόρεσε το νυφικό της.

@ana__stasiaaaa One month since wearing my wedding dress to my sisters wedding #weddingtiktok #weddingdress #philadelphia #sisterswedding ♬ Is It Over Now? (Taylor's Version) (From The Vault) - Taylor Swift

«Ηταν δική της ιδέα», δήλωσε η Anastasia για τον γάμο της αδελφής της. «Είναι μια βασίλισσα και ο ασπρόμαυρος γάμος της ήταν ό,τι πιο κομψό έχω δει ποτέ».

Γιατί το λευκό χρώμα είναι απαγορευμένο στους γάμους για τους καλεσμένους

Το να φορέσει κανείς λευκό σε έναν γάμο έχει συζητηθεί στο TikTok, με πολλούς να το θεωρούν προπαγανδιστικό αμάρτημα και ένα απροκάλυπτο τέχνασμα για να παραγκωνίσουν τη νύφη τη μεγάλη της μέρα.

Η στιλίστρια Micaela Erlanger εξήγησε στη βρετανική Vogue ότι μόνο αν η πρόσκληση του γάμου καλεί τους καλεσμένους να φορέσουν λευκά, τότε μόνο επιτρέπεται. Σε διαφορετική περίπτωση είναι ένα μεγάλο όχι και προσβολή.

Πρόκειται ουσιαστικά για έναν άγραφο κανόνα πως δεν πρέπει να φοράμε λευκά ως καλεσμένοι σε έναν γάμο. Ωστόσο πολλοί δεν γνωρίζουν πως υπάρχει ένα ακόμη «απαγορευμένο» χρώμα. Σύμφωνα με τις διοργανώτριες γάμων Georgie Mitchell και Bethany Smith, το κόκκινο ρούχο είναι επίσης απαγορευμένο γιατί υπονοεί πως αυτή που το φοράει έχει «κοιμηθεί με τον γαμπρό».

SHARE