Η 16χρονη βάφεται
Η 16χρονη με ένα viral βίντεο θέλει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει /Φωτογραφία: TikTok/makeupbyamber
VIRAL

Το βίντεο των 10 δευτερολέπτων που δείχνει πώς να καταλάβεις τα σημάδια της ενδοοικογενειακής βίας -Έγινε αμέσως viral


Η εφαρμογή TikTok που ξεκίνησε από την Κίνα, γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλής στη generation Z.

Βίντεο γίνονται viral, για πολλούς λόγους, από τρικ και hack μέχρι εκπαιδευτικά ή με σοβαρό μήνυμα.

Αυτή τη φορά, ένα αμφιλεγόμενο βίντεο μιας 16χρονης σταρ του TikTok έγινε viral για έναν διαφορετικό και σημαντικό λόγο.

Η Amber μοιράστηκε ένα βίντεο όπου δείχνει τα σημάδια της ενδοοικογενειακής βίας και πώς το θύμα μπορεί να τα κρύψει με μακιγιάζ.

Στο σύντομο κλιπ, η νεαρή κοπέλα κάνει lip sync το τραγούδι της Lily Allen “Not Fair”, ενώ καλύπτει τις υποτιθέμενες μελανιές στο πρόσωπο και τον λαιμό της με ένα σφουγγαράκι μέικ απ.

«Oh he treats me with respect. He says he loves me all the time. He calls me 15 times a day. He likes to make sure that I'm fine», είναι οι στίχοι που τραγουδά, που αναφέρονται στο αγόρι της που την χτυπά ενώ εκείνη το αρνείται.

«Όταν η φίλη σου προσπαθεί να σε πείσει ότι οι μελανιές που παρατήρησες, δεν είναι από το αγόρι της», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Το βίντεο έχει ήδη 209.000 likes και 600 σχόλια και έγινε αμέσως viral στα social media. Κάποιες γυναίκες μάλιστα ταυτίστηκαν και την ευχαρίστησαν για την κίνησή της να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει τις γυναίκες ακόμη και με ένα απλό βίντεο.

SHARE