Αϊβάζης - Κορινθίου
Αϊβάζης - Κορινθίου είναι περήφανοι για την κόρη τους/Φωτογραφία: NDP photo agency
22|03|2023 10:28
SHARE
ΤΙΚ ΤΟΚ

H 15χρονη κόρη του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου χορεύει με τον πατέρα της στο TikTok


Η 15χρονη κόρη του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Tik -Tok και έγινε viral.

Η Ισμήνη Αϊβάζη, είναι μια όμορφη έφηβη που μοιάζει πολύ στη μαμά της. Έχει μεγαλώσει αρκετά και σχεδόν έχει φτάσει σε ύψος τους γονείς της, εκείνο όμως που παρατήρησαν οι διαδικτυακοί της φίλοι είναι οι χορευτικές της ικανότητες.

Η 15χρονη Ισμήνη Αϊβάζη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της.

H κόρη το Γιάννη Αϊβάζη, Ισμήνη, χορεύει στο Tik -Tok και γίνεται viral -Το video με τον μπαμπά της

Συχνά δημοσιεύει στο Tik -Tok βίντεο με τις φίλες της ή και μόνη της, αυτή τη φορά όμως στο πιο πρόσφατο βίντεο που κοινοποίησε ήταν και μπαμπάς της, Γιάννης Αϊβάζης.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο πατέρας και κόρη χορεύουν μαζί και ενθουσιάζουν τους followers. Φορώντας αθλητικά σύνολα και παπούτσια, δίνουν ρυθμό ο ένας στον άλλον και κάνουν την πιο fun χορογραφία.

Μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιο κοινό στιγμιότυπο, το βίντεό τους όμως έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 29 χιλιάδες likes και αμέτρητα σχόλια.

@akltithes favvv #foryou #withdad #fypシ ♬ Blicky - Fresh X Reckless
Φωτογραφία: Τik-Τοκ
SHARE