Μπαμπάς κρατάει αγκαλιά δυο παιδιά
Το viral κόλπο ενός μπαμπά για να κοιμηθεί/ Φωτογραφία: Juliane Liebermann/ Unsplash
VIRAL PHOTO

Μπαμπάς ήθελε να κοιμηθεί και βρήκε το τέλειο κόλπο για να καθίσουν φρόνιμα τα παιδιά -Έγινε viral


Ένας μπαμπάς από το Κολοράντο ήθελε να πάρει έναν υπνάκο και βρήκε το τέλειο τρικ για να καθίσουν ήσυχα τα παιδιά του, το οποίο έγινε viral.

Όταν η Monica Weber από το Κολοράντο, έφυγε από το σπίτι για να κάνει ψώνια και άφησε τον σύζυγό της, Michael, στο σπίτι για να προσέξει τα παιδιά, σίγουρα δε θα μπορούσε να φανταστεί ότι, λίγες ώρες αργότερα θα γυρνούσε σπίτι και θα έβρισκε τα παιδιά απόλυτα ήσυχα και τον ίδιο... να κοιμάται.

Η ίδια, δεν έχασε την ευκαιρία και απαθανάτισε τη στιγμή, με τη φωτογραφία να γίνεται αμέσως viral.

Ο... δαιμόνιος μπαμπάς λοιπόν, προκειμένου να κάνουν ησυχία τα παιδιά του για να μπορέσει να κοιμηθεί διοργάνωσε έναν διαγωνισμό ζωγραφικής. Τους ζήτησε να τον ζωγραφίσουν ξαπλωμένο στον καναπέ, με τον νικητή να κερδίζει σοκολάτα!

«Μου είπε “Θα κρατήσω τα παιδιά όσο κάνεις τα ψώνια σου με την ησυχία σου”. Ύστερα επιστρέφω στο σπίτι και βρίσκω αυτό. Είμαι σίγουρη ότι είναι ο πιο έξυπνος άνδρας που έχω γνωρίσει ποτέ. Τους έχει βάλει να κάνουν “ρεαλιστική τέχνη”, όσο εκείνος “ποζάρει”, δηλαδή κοιμάται. Ο νικητής κερδίζει σοκολάτα, αλλά ας είμαστε ειλικρινής, ο Michael είναι ένας από τους νικητές! Πολύ καλό Michel, πολύ καλό!» έγραψε η Μόνικα στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Το αστείο ενσταντανέ έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 20 χιλιάδες like και έχει κοινοποιηθεί πάνω από 33 χιλιάδες φορές, σκορπίζοντας γέλιο στο διαδίκτυο και τα social media.

SHARE