Γυναίκες πίνουν κρασί σε γέφυρα της Καραβαϊκής
Viral κυρίες πίνουν ανενόχλητες το κρασί τους/ Φωτογραφία: YouTube/ KolpenSwenson
VIRAL VIDEO

Γίνεται χαλασμός και συνεχίζουν να πίνουν ανενόχλητες το κρασί τους -Το viral video που μας έκανε να γελάσουμε (πολύ)


Το viral video που δείχνει τις δύο γυναίκες να πίνουν ανενόχλητες το κρασί τους ενώ γύρω τους κυριαρχεί πανδαιμόνιο έχει σκορπίσει άφθονο γέλιο στο διαδίκτυο.

Ένα βίντεο που ανέβηκε πριν λίγες μέρες στο YouTube κι έχει γίνει viral, δείχνει ένα γιοτ άνω των 80 μέτρων να συγκρούεται με μια γέφυρα στο νησί του Άγιου Μαρίνου στην Καραβαϊκή. Ευτυχώς δεν υπήρχε κανένας τραυματισμός, ενώ η γέφυρα συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.

Και παρά το γεγονός ότι όσοι βρίσκονταν εκεί γύρω έσπευσαν να απομακρυνθούν τρομαγμένοι, οι δύο κυρίες που κάθονταν σε ένα bar ακριβώς μπροστά στο deck, δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να απολαμβάνουν ανενόχλητες το κρασί τους, αρνούμενες να εγκαταλείψουν την προνομιακή τους θέση, με την απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα!

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Twitter γρήγορα τις αντιλήφθηκε με τους χρήστες τους να ξεκινούν έναν αληθινό «αγώνα» για το πιο πετυχημένο tweet!

«Έχω εθιστεί στις δύο αυτές γυναίκες που απλά κάθονται εκεί και πίνουν το κρασί τους χωρίς καν να κουνηθούν» γράφει ο χρήστης @GameSetVlach με την ανάρτησή του να έχει συγκεντρώσει πάνω από 178 χιλιάδες like.

Κοιτάζοντας το βίντεο, συνειδητοποιεί ότι θα ήταν αναμενόμενο κανείς να τρόμαζε αν έβλεπε ένα θεόρατο γιοτ να συγκρούεται στη γέφυρα που βρίσκεται μόλις μερικά εκατοστά δίπλα του -όχι όμως οι δυο αυτές viral κυρίες!

SHARE