Μπέλα Χαντίντ ξαδέρφη
AP Images
27|11|2020 12:24
SHARE
ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ

Εντελώς διαφορετική: Η plus size ξαδέρφη των Χαντίντ είναι σέξι και κάνει χαμό στο Tik Tok


Η ξαδέρφη των αδερφών Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ είναι επίσης μοντέλο, αλλά εντελώς διαφορετική.

Η Τζίτζι και η Μπέλα Χαντίντ αποτελούν σίγουρα δύο από τα πιο διάσημα μοντέλα της γενιάς τους, μετρούν αμέτρητα εξώφυλλα στα σπουδαιότερα περιοδικά μόδας αλλά και συνεργασίες με κορυφαίους οίκους μόδας. Ο αδερφός τους, Άνγουαρ, επίσης ακολουθεί μια αξιόλογη καριέρα στις πασαρέλες.

Στα ίδια βήματα φαίνεται να κινείται και η ξαδέρφη των Χαντίντι, η πληθωρική Τζοάν βαν ντε Χέρικ. Η 21χρονη plus size καλλονή είναι κόρη του Ολλανδού επιχειρηματία Leo van de Herik, ο οποίος είναι ο αδερφός της μητέρας τους, Γιόλαντα.

Ιδιαίτερα δημοφιλής στο TikTok μετρά πάνω από 250 χιλιάδες followers στην πλατφόρμα. Η ίδια εμφανίζεται συχνά με τα μαγιό της, ενώ σε πολλά από τα βίντεο μιλά για θέματα που αφορούν στο body positivity και το γεγονός ότι η ομορφιά δεν συνδέεται με το μέγεθος στα ρούχα σου.

@joannvdherik

Say that again? ? ##bodyconfident ##curvemodel ##fashion ##loveyourself ##curvy ##fat

♬ original sound - Avacrumm
@joannvdherik

?? ##foryou ##fyp ##confident ##bodypositivity ##plussize

♬ original sound - Marth W
@joannvdherik

hi who wants a virtual kiss ##fyp ##foryou ##bodypositivity ##confidence ##loveyourself

♬ Switch up Part 2 by Toni Romiti - Toni Romiti

Η ίδια μιλώντας σε συνέντευξή της για το SlinK magazine είπε ότι, παρά το γεγονός ότι φαίνεται πια να έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να έχει αγκαλιάσει το σώμα της, δούλεψε πολύ με τον εαυτό της μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο, κάτι στο οποίο τη βοήθησε να σκέφτεται θετικά. Επίσης, απομάκρυνε τους αρνητικούς ανθρώπους στη ζωή της.

@joannvdherik

so... who wants to go on a date? ☺️ ##bodypositivity ##foryou ##fyp ##outfits ##date ##confidence ##loveyourself

♬ original sound - Cameron
@joannvdherik

##POV: you fell in love with someone with brown eyes and realize how beautiful they’ve always been ?

♬ original sound - ella doherty
@joannvdherik

TRUTH ##bodypositivity ##loveyourself ##foryou ##curvy

♬ Doofenshmirtz Tap In - talia schulhof

«Κάθε φορά που αισθάνομαι ανασφάλεια για κάποιο μέρος του σώματός μου, απλά σκέφτομαι: “Έχει όντως τόσο μεγάλη σημασία αυτό; Με κάνει λιγότερο άνθρωπο; Τότε απλά πρέπει να δεις τα πράγματα διαφορετικά και να κάνεις focus στα θετικά σημεία. Να έχεις γύρω σου θετικούς ανθρώπους. Κάποτε, είχα δίπλα μου αρνητικούς ανθρώπους και αυτή η αρνητική ενέργεια σε φθείρει. Την απορροφάς και αρχίζεις να σκέφτεσαι το ίδιο και για σένα. Μόλις καταλάβεις ότι οι άνθρωποι παίρνουν πολλά από σένα, άφησέ τους» είπε συγκεκριμένα.

SHARE