Η Ελένη Σιδερά ως Νταίζη Υφαντή
Η Ελένη Σιδερά ως Νταίζη Υφαντή/ Φωτογραφία: Mega TV
20|04|2020 13:53
SHARE
TIK TOK

Η Υφαντή από τις Σαββατογεννημένες αναβίωσε μια από τις πιο ξεκαρδιστικές στιγμές της σειράς -Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός


Η Ελένη Σιδερά, η ηθοποιός που υποδύθηκε την αξέχαστη Υφαντή από τις «Σαββατογεννημένες», αναβίωσε στο Tik Tok μια από τις πιο γνωστές σκηνές της αγαπημένης σε όλους σειρά, όπου η κυρία Τόγκα την εξετάζει στο μάθημα της ιστορίας και τη ρωτά για τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Την Ελένη Σιδερά γνωρίσαμε ως Νταίζη Υφαντή στη σειρά «Σαββατογεννημένες», τη μαθήτρια στην τάξη της κυρίας Τόγκα (την οποία υποδυόταν η μοναδική Κατιάνα Μπαλανίκα), μόνιμα αδιάβαστη, αθεράπευτα ρομαντική, ερωτευμένη με τον Αχμέντ, που δεν τον δέχεται με τίποτα η μητέρα της, και με διάθεση να δοκιμάσει πολλά στιλ μέχρι να βρει αυτό που της ταιριάζει απόλυτα, ακόμα και αυτό της «γκοθομεταλού».

Fast forward 17 χρόνια μετά, η Ελένη Σιδερά συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική, αλλά και με το ραδιόφωνο, αφού εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός για τον Sfera FM. Ζει στην Κύπρο και είναι μητέρα δυο παιδιών, τα οποία απέκτησε με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Παρίση.

Μέσα από ένα χιουμοριστικό βίντεο στο προφίλ της στο Tik Tok, η Ελένη Σιδερά λοιπόν αναβίωσε τη σκηνή όπου η Καίτη Τόγκα (πρώην Κατσίκη) εξετάζει την Υφαντή στο μάθημα της ιστορίας και της κάνει ερωτήσεις σχετικά με τη Μικρασιατική Καστροφή! Η Νταίζη όμως είναι αδιάβαστη και ζητά τη βοήθεια των υπόλοιπων συμμαθητών της. 17 χρόνια μετά την πρεμιέρα της σειρά στο Mega, η ηθοποιός διατηρεί την κοριτσίστικη φρεσκάδα και ομορφιά με την οποία τη γνωρίσαμε.

@eleni.sidera

Υφαντή 17 χρόνια μετά! Επειδή μου το ζητήσατε! ##savvatogennimenes ##mikrasiatiki ##mikrasiatikikatastrofi ##yfanti

♬ Savvatogenimenes Mikrasia - stratelis

Δείτε παρακάτω την original σκηνή στο παρακάτω βίντεο, στο 19ο λεπτό:

SHARE