Χιονισμένα δέντρα
Το βίντεο που έγινε viral στο twitter/Φωτογραφία: Shutterstock
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ενα ονειρικό τοπίο στην Ισπανία, με παγωμένα φυλλώματα δέντρων κάνει τον γύρο του πλανήτη


Εντυπωσιακές εικόνες κατέγραψε ένας φωτογράφος και μουσικός από την Αλμπαθέτε της Ισπανίας.

Η Ισπανία βιώνει, όπως λένε οι μετεωρολόγοι, τον «χιονιά του αιώνα» και μεγάλο τμήμα της χώρας πλήττεται από σφοδρό κύμα ψύχους. Η καταιγίδα «Φιλομένα» αποδεικνύεται εφιάλτης για τους Ισπανούς αφού επηρεάζει 45 επαρχίες της χώρας με εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Η κακοκαιρία πλήττει κυρίως τα κεντρικά της χώρας αν και οι χιονοπτώσεις παρατηρούνται στο σύνολο της χώρας. Σε κάποιες περιοχές μάλιστα το θερμόμετρο έφθασε μέχρι τους μείον 35 βαθμούς Κελσίου. Σημειώνεται ότι η τελευταία φορά που χιόνισε στην Μαδρίτη ήταν μόλις το 1971.

Ο φωτογράφος και μουσικός Μάριο Μιράντα ανήρτησε ένα βίντεο στο twitter, όπου βλέπουμε το υπέροχο χιονισμένο τοπίο σαν να είναι βγαλμένο από παραμύθι. Οπως σημείωσε ο ίδιος το θερμόμετρο στην Αλμπαθέτε της Ισπανίας γράφει μείον 16,5 βαθμούς Κελσίου.

Τα εντυπωσιακά πλάνα που κατέγραψε ο Μάριο Μιράντα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. «Μου φάνηκε πολύ παράξενο και πανέμορφο ταυτόχρονα να βλέπω το τοπίο έτσι κάτασπρο» σχολίασε ο φωτογράφος και μουσικός που τράβηξε τις υπέροχες εικόνες.

SHARE