Υρώ Μανέ με την κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου
Υρώ Μανέ με την κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου/Φωτογραφία: NDP photo agency
20|03|2023 14:01
SHARE
INSTAGRAM

Υρώ Μανέ: H 26χρονη κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου, χορεύει στο Ιnstagram και ενθουσιάζει


Ένα υπέροχο βίντεο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Φαίδρα Νταϊόγλου. 

Η 26χρονη κόρη της Υρώς Μανέ ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό, δημοσιεύοντας συχνά βίντεο όπου χορεύει, εντυπωσιάζοντάς τους followers.

Πρόσφατα η Φαίδρα Νταϊόγλου πόσταρε ένα υπέροχο βίντεο στο οποίο χορεύει, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ο χορός είναι η διαφυγή της απ΄ όλα. Η ίδια δημιούργησε μία χορογραφία την οποία και κατέγραψε σε ασπρόμαυρο φίλτρο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως o χορός είναι βάλσαμο.

«Η διαφυγή μου από όλα. Στην αίθουσα χορού. Εκεί που με ένα μαγικό τρόπο όλα βγαίνουν χωρίς λέξεις. Είχα καιρό να τρυπώσω εκεί. Οφείλουμε να ανατροφοδοτούμε τη ψυχή μας με λίγη αθωότητα. Ή μάλλον με πολλή. Για μένα η στιγμή αυτή έχει της θέση της ιερότερης. Που πρακτικά κανείς δε μπορεί να την αγγίξει. Να τη φθείρει. Που και να προσπαθήσει, πάλι κάτι θα δημιουργηθεί. Νέο, όμορφο, δικό μου. Και κάπως έτσι θα ‘ταν όμορφο όλα να κυλάνε. Να γίνονται δικά μας, χωρίς να τα βαστάμε με κόπο, αντοχές και ανοχές. Και να γίνονται δημιουργία. Χορός λοιπόν. Το βάλσαμο» σημείωσε χαρακτηριστικά η κόρη της Υρώς Μανέ.

Υρώ Μανέ: H 26χρονη κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου, χορεύει στο Ιnstagram και ενθουσιάζει

Η 26χρονη Φαίδρα με τα ανοιχτόχρωμα μάτια και τα ξανθά μαλλιά είναι εξαιρετική χορεύτρια και έχει σπουδάσει Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Η νεαρή κοπέλα σπούδασε επίσης κλασικό και σύγχρονο χορό στη Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Ραλλού Μάνου. Από μικρή της άρεσε ο χορός και το πιάνο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο να χορεύει:

SHARE