Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με μαύρι ζακέτα
Το απίθανο βίντεο/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
12|07|2020 15:50
SHARE
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Τα παιδιά της Ζενενιέβ Μαζαρί είναι απίθανα -Χορεύουν με τη μητέρα τους και τρελαίνουν το Instagram


Η Ζενεβιέβ Μαζαρί δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να χορεύει χαρούμενη με τα παιδιά της, σε απόλυτο καλοκαιρινό mood!

Στέλνοντας ένα σημαντικό μήνυμα στους followers της, η Ζενεβιέβ Μαζαρί δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα πολύ όμορφο και αισιόδοξο βίντεο, όπου τη βλέπουμε να χορεύει ανέμελη με τα παιδιά της, στους ρυθμούς ενός summer lounge κομματιού!

Στόχος της Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν να τονίσει τη σημασία του να αγκαλιάζει κανείς τον εαυτό του όπως είναι, να του επιτρέπουμε να κάνει λάθη και να μη σκεφτόμαστε συνέχει τι θα πει ο κόσμος.

«Σε όλους εσάς που με ακολουθείτε, να αγαπάτε τα λάθη σας, τα σκοτάδια σας και να μην δίνετε λογαριασμό σε κανέναν, το μόνο που δεν χρωστάμε είναι η ζωή μας, όποτε σπάστε κούπες!! Αυτό είναι αφιερωμένο στην τεράστια οικογένεια μου σας αγαπώ» έγραψε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στη λεζάντα της φωτογραφίας, κάνοντας tag όλους όσους έχουν μια σημαντική θέση στη ζωή της, ανάμεσα στους οποίους συναντάμε φυσικά τον σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη, αλλά και τη συνεργάτιδά της στο GNTM και πολύ καλή της φίλη, Βίκυ Καγιά.

Στο τέλος μάλιστα, προσθέτει «είμαι τυχερή που σας έχω», απευθυνόμενοι στα πρόσωπο που συνθέτουν την «τεράστια οικογένειά της» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Ζενεβιέβ, λοιπόν, χορεύει με τα απίθανα παιδιά της, τα οποία έχει αποκτήσει με τον αγαπημένο της, Βασίλη Καρύδη, τη Ροζαλία και τον Μιχάλη! Απολαύστε παρακάτω το βίντεο:

SHARE