Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με κόκκινο λεοπάρ φόρεμα
Φωτογραφία: Instagram/ @genevievevv
28|02|2021 09:00
SHARE
ΖΕΝΕΒΙΕΒ ΜΑΖΑΡΙ

Το στιλάτο καθιστικό της Ζενεβιέβ Μαζαρί παραπέμπει στη ρετρό αισθητική των 60s


Το καθιστικό της Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι στιλάτο, μοντέρνο και παραπέμπει στην αισθητική των 60s.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί σίγουρα διαθέτει ένα αξιοζήλευτο background στον χώρο της μόδας. Αν κοιτάξει κανείς το βιογραφικό και τις συνεργασίες της, τότε σίγουρα καταλαβαίνει ότι η αισθητική και το στιλ είναι το φόρτε της. Και αν στην εξίσωση βάλουμε και τα εξαιρετικά looks της, τότε το προφίλ της αποτελεί αληθινή πηγή έμπνευσης.

Το ελληνικό κοινό τη γνώρισε καλύτερα ως art director και κριτή του Greece’s Next Top Model, η ίδια ωστόσο παρουσιάζει μια αξιόλογη καριέρα ως fashion editor και φωτογράφο μόδας, αλλά και ως μοντέλο.

Στις αναρτήσεις που κάνει η Ζενεβιέβ Μαζαρί από το εσωτερικό του σπιτιού της, κανείς αντιλαμβάνεται ότι η αισθητική κυριαρχεί και στον προσωπικό της χώρο.

Σε ένα πρόσφατο post, τη βλέπουμε στο πολύ στιλάτο καθιστικό της. «Αγαπημένο ημερολόγιο θα βάλω πορτοκαλί έχω ανάγκη από φως, πολύ φως, φως φως φως» έγραψε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στη λεζάντα.

Στη διακόσμηση κυριαρχεί το ρετρό ύφος, ενώ δε λείπουν και οι pop αναφορές αλλά και οι πιο μοντέρνες προσθήκες που παραπέμπουν στις σύγχρονες τάσεις. Ξεχωρίζει ο εντυπωσιακός, ξύλινος μπουφές που παραπέμπει στο interior design μιας άλλης εποχής, αλλά και η υπέροχη δερμάτινη πολυθρόνα που θυμίζει τη διακόσμηση στα σπίτια των 60s.

Το πολύ χαμηλό φωτιστικό και ο μεγάλος pop πίνακας προσθέτουν επιπλέον πινελιές μοντέρνας διάθεσης στον χώρο, ο οποίος δεν έχει υπερφορτωθεί με περιττά αντικείμενα. Το καθετί μοιάζει προσεκτικά επιλεγμένο, αφήνοντας τον χώρο ελεύθερο, φωτεινό και άνετο.

Δείτε παρακάτω το στιλάτο καθιστικό της Ζενεβιέβ Μαζαρί:

SHARE