Η Ζέτα Δούκα
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
16|02|2021 11:21
SHARE
ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ

Ζέτα Δούκα: Δεν θα ξεχάσω το αίσθημα πανικού που με κατέκλυζε πριν μιλήσω ονομαστικά


Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, η Ζέτα Δούκα ενθαρρύνει και ενδυναμώνει όσους θέλουν να μιλήσουν για τον δικό τους κακοποιητή αλλά διστάζουν.

Η ηθοποιός αναφέρει αρχικά τον πανικό που ένιωσε η ίδια λίγο πριν την αποκάλυψη του ονόματος του Γιώργου Κιμούλη και πώς ένιωσε αφού κατάφερε να το κάνει. Η κυρία Δούκα μάλιστα δεν παραλείπει να δείξει την ευγνωμοσύνη της σε φίλους και συναδέλφους που τη στήριξαν στην απόφασή της να μιλήσει, ενώ καταλήγει λέγοντας ότι για όλους υπάρχει αυτό το δίχτυ ασφαλείας.

Η ανάρτηση της Ζέτας Δούκα

Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από την αποκάλυψη της βίας που υπέστην στην επαγγελματική μου ζωή.

Γυρίζοντας πίσω το χρόνο δεν θα ξεχάσω ποτέ το αίσθημα του πανικού και της αμφιβολίας που με κατέκλυζαν μέχρι και ένα δευτερόλεπτο πριν πάρω την απόφαση να μιλήσω ανοιχτά και ονομαστικά.

Δε θα ξεχάσω όμως ποτέ ένα δευτερόλεπτο μετά την αποκάλυψη, το αίσθημα της γαλήνης και της δύναμης.

Ήταν σαν να με έλουσε ένα ζεστό φως που απελευθέρωσε και ελάφρυνε επιτόπου την ψυχή μου.

Δεν θα ξεχάσω σίγουρα ποτέ το δίχτυ ασφαλείας που στήθηκε από συναδέλφους, φίλους, από γνωστούς και αγνώστους που διέκριναν την αλήθεια μου κι εκτίμησαν ότι ήρθε η ώρα για ριζική αλλαγή.

Κι έτσι τώρα ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου, τη δύναμή σου, την αλήθεια που πρέπει να ειπωθεί. Βασανίστηκες και πρέπει να γιατρευτείς!

Μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία να περάσει!

Η κοινωνία είναι έτοιμη για εσένα. Είμαστε το δίχτυ ασφαλείας σου.

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ!

Ζέτα Δούκα

SHARE