Η Ζέτα Μακρυπούλια γιόρτασε τα γενέθλιά της με no makeup φωτογραφίες
Φωτογραφία: Instagram/@zeta_makripoulia_official
01|08|2023 10:42
SHARE
ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ

Ζέτα Μακρυπούλια: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με no makeup φωτό -Οι διάσημοι φίλοι που της ευχήθηκαν, πόσο χρονών έγινε


Η Ζέτα Μακρυπούλια γιόρτασε τα γενέθλιά της και οι διαδικτυακοί της φίλοι, διάσημοι και μη, της ευχήθηκαν με τα πιο θερμά τους λόγια.

H ηθοποιός και παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού Ρουκ -Ζουκ γιόρτασε τα γενέθλιά της με μερικές φωτογραφίες στο Instagram όπου φορά ένα λευκό oversized πουκάμισο και ποζάρει με φόντο τη θάλασσα.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τα μαλλιά της να τα παίρνει ο αέρας, η Ζέτα Μακρυπούλια γιόρτασε στις 31 Ιουλίου τα 45α γενέλθιά της γράφοντας στη λεζάντα της «Καλημέρα κόσμε! It’s birthday time και επιτέλους vacation time», δηλώνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πως έφυγε από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και απολαμβάνει τώρα τις ξέγνοιαστες ημέρες των διακοπών της.

Ζέτα Μακρυπούλια: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με no makeup φωτο -Οι διάσημοι φίλοι που της ευχήθηκαν

Η Μαρία Σολωμού, ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Θανάσης Αλευράς και η Ρούλα Ρέβη ήταν μερικοί εκ των οποίων της σχολίασαν στη δημοσίευση και της ευχήθηκαν.

Φωτογραφία: Instagram/@ zeta_makripoulia_official
Φωτογραφία: Instagram/@ zeta_makripoulia_official

Η Ευγενία Σαμαρά της ευχήθηκε με μια κοινή τους φωτογραφία σε Instagram Story γράφοντας «Χρόνια Πολλά στο κορίτσι μου με την ομορφότερη ψυχή που με καταλαβαίνει όσο κανείς».

Με τη σειρά τους η Ρούλα Ρέβη, η Σοφία Φαραζή και άλλοι, δημοσίευσαν φωτογραφίες με την ηθοποιό και έστειλαν τις ευχές τους για τα χρόνια πολλά.

SHARE