Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης
Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης/Φωτογραφία: NDP photo agency
02|08|2021 11:35
SHARE
THE END

Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης: Χώρισαν οριστικά -H τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού


Μετά από 12 χρόνια σχέσης, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια δεν είναι πια μαζί, καθώς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που δημοσιεύματα ήθελαν την ηθοποιό και τον τραγουδιστή να χωρίζουν κατά τη διάρκεια της πολυετούς σχέσης τους. Ωστόσο, αυτή τη φορά φαίνεται πως ο χωρισμός τους είναι αλήθεια και όχι μια κακή φήμη.

Οι δυο τους φέτος επέλεξαν να κάνουν ξεχωριστές διακοπές, με την Ζέτα Μακρυπούλια να επισκέπτεται τη Σαμοθράκη, με τον φίλο της Νίκο Μουτσινά και όχι την Πάρο, στην οποία το ζευγάρι διαθέτει εξοχική κατοικία.

Με δήλωση που παραχώρησαν στην εφημερίδα Espresso, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανακοίνωσαν το χωρισμό τους. «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτό το λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί», είπαν Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια στην Espresso.

Οι δυο τους υπήρξαν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, αν και τα τελευταία χρόνια οι κοινές δημόσιες έξοδοί τους ήταν λιγοστές.

Η τελευταία δημόσια έξοδος του ζευγαριού ήταν τον Ιούλιο του 2020 στο θέατρο Άλσος. Το ζευγάρι είχε παρακολουθήσει την «ταράτσα του Φοίβου: Covid 19 Edition».

Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης/Φωτογραφία: NDP photo agency

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Θανάσης Αλευράς, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, η Νεφέλη Φασούλη και ο Alex de Paris προσέφεραν ένα μαγικό θέαμα στο κοινό. Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα του αγαπημένου της φίλου, Θανάση Αλευρά.

Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης/Φωτογραφία: NDP photo agency

Με πολύ ελαφρύ μακιγιάζ, η Ζέτα Μακρυπούλια ντυμένη στα λευκά ήταν πολύ ευδιάθετη στο πλευρό του συντρόφου της, Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης/Φωτογραφία: NDP photo agency

Ωστόσο, έναν χρόνο αργότερα Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια δεν είναι πια μαζί. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τον Νίκο Μουτσινά και δημοσίευσε φωτογραφίες της με μπικίνι γράφοντας: « Ένας νέος χρόνος έρχεται για μένα με πολλά καλούδια, αγάπη, δημιουργία και χαρά! Ευγνώμων προς όλους σας για τις ευχές και την αγάπη σας!».

SHARE