Τα γενέθλια της Ζιζέλ
H Ζιζέλ με την αδερφή της
23|07|2023 12:29
SHARE
ΖΙΖΕΛ

Ζιζέλ: Έγινε 43 και το γιόρτασε με τη δίδυμη αδερφή της και την κόρη της


Το διάσημο μοντέλο Ζιζέλ Μπούντχεν γιόρτασε τα γενέθλια της και ανέβασε τρυφερές φωτογραφίες με τη δίδυμη αδερφή της και την κόρη της στο Instagram.

Το μοντέλο από τη Βραζιλία μοιράστηκε μια ανάρτηση το Σάββατο, στην οποία κατέγραψε τους εορτασμούς των 43ων γενεθλίων της με αγαπημένα της πρόσωπα σε ένα ταξίδι στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

Αρχικά, δημοσίευσε μια φωτογραφία της ίδιας και της δίδυμης αδερφής της Πατρίσια να ποζάρουν δίπλα σε μια πινακίδα με κιμωλία που έγραφε «Χρόνια πολλά». Στο ίδιο post η Ζιζέλ συμπεριέλαβε και άλλες εικόνες από το ταξίδι για τα γενεθλία της με φόντο τα βουνά, μια παγωμένη βόλτα με βάρκα και ένα γεύμα με την κόρη της Βίβιαν και την κόρη της Πατρίσια.

Σε μια φωτογραφία, βλέπουμε μητέρα και κόρη αγκαλιασμένες να ποζάρουν μύτη με μύτη μπροστά σε μια λίμνη και μια οροσειρά. Σε μια άλλη έβγαλαν μια ξεκαρδιστική selfie κάνοντας αστείες γκριμάτσες με ασορτί λευκά μπουφάν.

Στη συνέχεια, ο Bündchen ολοκλήρωσε τη δημοσίευση με τη φωτογραφία της, με την Πατρίσια και τις δύο κόρες τους ανάμεσά τους, να κοιτάζουν όλες μια οροσειρά.

«Ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους αφιέρωσαν χρόνο για να μου στείλουν θετικά vibes για τα γενέθλιά μας. Είμαι τόσο τυχερή που τa πέρασα με τη δίδυμη αδερφή μου και τα κορίτσια μας», έγραψε η Ζιζέλ στη λεζάντα της ανάρτησης. «Νιώθω ευλογημένη που περιβάλλομαι από τόση αγάπη. #twins #girlstrip ❤️."

Δείτε τις φωτογραφίες από τα γενέθλια της Ζιζέλ:

SHARE