Η πανσέληνος του Νοεμβρίου
Η πανσέληνος του Νοεμβρίου/Φωτογραφία: Shutterstock
ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν από την Πανσέληνο του Νοεμβρίου


Πλησιάζει η πανσέληνος του Νοεμβρίου, γνωστή και ως το «Φεγγάρι του Κάστορα.

Πρόκειται για την δεύτερη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου, μια Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνο που σχηματίζεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 8 Νοεμβρίου. Η πανσέληνος του μήνα φέρνει μαζί της καταιγιστικές εξελίξεις, απρόοπτα, ξαφνικές αλλαγές, ανατροπές και εντάσεις,επηρεάζοντας περισσότερο 4 συγκεκριμένα ζώδια.

Η πανσέληνος του Νοεμβρίου θα είναι εντυπωσιακή, καθώς πρόκειται να συνδυαστεί με ένα σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο, την ολική σεληνιακή έκλειψη. Η ολική έκλειψη Σελήνης λέγεται αλλιώς και «Ματωμένο Φεγγάρι» και σύμφωνα με την NASA η επόμενη αναμένεται το 2025.

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν από την Πανσέληνο του Νοεμβρίου

Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου είναι από τις πιο ξεχωριστές του 2022 γιατί είναι παράλληλα και έκλειψη Σελήνης. Οπως διαβάζουμε στο Pop Sugar, τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι οι Υδροχόοι, οι Ταύροι, οι Λέοντες και οι Σκορπιοί.

Κυβερνήτης της έκλειψης είναι η Αφροδίτη που την ίδια μέρα σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, που σημαίνει ότι θα δώσουμε έμφαση στις σχέσεις και τα οικονομικά μας.
Μην ξεχνάμε επίσης πως τον Νοέμβριο θα έχουμε ανάδρομο φαινομενικά Άρη στους Διδύμους και αυτό επηρεάζει την επικοινωνία και τα μέσα τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε.

Φωτογραφία από Boris Pavlikovsky/Pexels

Ας δούμε τα 4 ζώδια που επηρεάζονται από την Πανσέληνο του Νοεμβρίου:

Tαύρος

Η καταπίεση που βιώνεις το τελευταίο διάστημα σε έχει φέρει στα όριά σου. Θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να ξεφύγεις από αυτό και θα τολμήσεις να κάνεις την επανάστασή σου. Αξίζεις πολλά και θα τα διεκδικήσεις αυτή τη φορά! Αν είσαι single, ίσως σου χτυπήσει την πόρτα ένας κεραυνοβόλος έρωτας.

Λέων

Καυγάδες και τσακωμοί με οικογενειακά πρόσωπα είναι αναπόφευκτα. Η διάθεσή σου είναι αρκετά πεσμένη και όλο το το κλίμα έντασης θα σε οδηγήσει να κλειστείς στον εαυτό σου. Ισως χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου ή να χρειαστεί να μετακομίσεις.

Σκορπιός

Έρχονται αλλαγές και ανατροπές που θα επηρεάζουν τις σχέσεις, αλλά και τις επαγγελματικές συνεργασίες σου. Αν είσαι σε σχέση, θα νιώσεις μια έντονη πίεση και ασφυξία με αποτέλεσμα να απαιτήσεις περισσότερη ελευθερία κινήσεων. Δυστυχώς ίσως να αποφασίσεις και να χωρίσεις, χωρίς να δώσεις σημασία στις αντιδράσεις των γύρω σου. Αν είσαι single, θα νιώσεις έντονη έλξη από κάποιον που είναι εντελώς διαφορετικός από σένα.

Υδροχόος

Η καριέρα και τα περιουσιακά σου είναι η απόλυτη προτεραιότητά σου αυτό το διάστημα. Σκέφτεσαι να αποχωρήσεις από την εργασία σου ή να λήξεις μια συνεργασία που δεν αποδίδει. Ισως χρειαστεί να μετακομίσεις ή να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση με κάποιον ανώτερο από την δουλειά.

SHARE