ζευγάρι φλερτ
Φωτογραφία/Unsplash
27|05|2024 14:44
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια μπορούν εύκολα να γίνουν τα τρίτα πρόσωπα σε μία σχέση


Υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν λογαριάζουν τίποτα στο όνομα του έρωτα και της αγάπης. Για αυτούς τους ανθρώπους όλα είναι δίκαια όταν πρόκειται να συνάψουν μία ερωτική σχέση, επομένως αυτό σημαίνει πως δεν τους πειράζει καθόλου να γίνουν το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση ή σε ένα γάμο.

Μερικά ζώδια φαίνεται να διασκεδάζουν με κρυφές, εξωσυζυγικές σχέσεις, ακόμα και με παντρεμένους. Όμως, για όσους έχουν γεννηθεί κάτω από αυτά τα τρία ζώδια, υπάρχει κάτι κοινό στο συγκεκριμένο μοτίβο συμπεριφοράς: απλά ερωτεύονται εύκολα!

Καρκίνος

Όταν ένας Καρκίνος είναι ερωτευμένος αυτό σημαίνει πως αφήνεται και οδηγείτει μόνο από το συναίσθημα. Αυτό το ζώδιο θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει τον έρωτα στο... τσεπάκι και όταν συμβεί αυτό, αφήνει το συναίσθημά του να «πάρε το τιμόνι».

Έτσι, το μόνο σίγουρο είναι ότι πολλές φορές θα μπλέξει σε μπελάδες και το πιθανότερο είναι να γίνει το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση. Για παράδειγμα, μπορεί να αρχίσει να νιώθει συναισθήματα για έναν συνάδελφό ο οποίος ξέρει ότι είναι παντρεμένος, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να κάνει την πρώτη κίνηση και έπειτα να ξεκινήσει μία σχέση μαζί του, αδιαφορώντας για την προσωπική ζωή του άλλου ατόμου.

Λέων

Ένας γάμος δεν εμποδίζει ποτέ έναν Λέοντα να βγαίνει με τους ανθρώπους που θέλουν να βγουν ραντεβού. Αυτό το ζώδιο έχει συνηθίσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και θα κάνει πάντα για να πάρει αυτό ακριβώς που θέλει, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να... μπει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Οι Λέοντες έχουν πολλή γοητεία και ξέρουν πώς να τη χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους. Αν αρχίσουν να ερωτεύονται κάποιον, ακόμα κι αν είναι παντρεμένοι, ένας Λέων δεν σταματά να φλερτάρει με τηλεφωνήματα, μηνύματα μέχρι να «κερδίσει» τον ερωτικό του στόχο.

Φωτογραφία/Unsplash

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει πάντα ιστορικό σχέσεων με παντρεμένους. Αυτό το ζώδιο δεν φημίζεται ότι ακολουθεί πιστά τις νόρμες της κοινωνίας. Οι γεννημένοι σε αυτό το ζώδιο μπορούν να είναι το τρίτο πρόσωπο σε έναν γάμο, καθώς με αυτόν τον τρόπο αφενός απολαμβάνουν την ανεξαρτησία τους, αφετέρου έχουν κερδίσει το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει. Αν και πολλοί Υδροχόοι μπορεί να καταλήξουν με «ραγισμένη» καρδιά λόγω αυτών των σχέσεων, αυτό δεν τους εμποδίζει να συνεχίσουν τις εξωσυζυγικές σχέσεις γιατί αυτός ο τρόπος ζωής απλώς τους ενθουσιάζει.

SHARE