ζώδια έρωτας Μάιος 2022
Φωτογραφία: Unsplash/ Kelly Sikkema
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 6 ζώδια που θα είναι τυχερά στα ερωτικά τους τον Μάρτιο του 2023


Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που πολλοί θα κλείσουν αρκετά κεφάλαια στη ζωή τους, έτσι ώστε να έρθουν πολλά καινούργια πράγματα τον Μάρτιο.

O Μάρτιος είναι από κάθε άποψη ο πιο σημαντικός μήνας του 2023 καθώς θα έχουμε τρεις τρανταχτές πλανητικές αλλαγές Κρόνου, Πλούτωνα και Άρη. Επίσης, η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 16 Μαρτίου φέρνοντας τύχη στον ερωτικό τομέα, ιδιαίτερα στα ζώδια της φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και Ζυγούς).

Πέρα όμως από όλα αυτά, ο Μάρτιος θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός στον αισθηματικό τομέα για 6 ζώδια. Το πάθος τους θα είναι τονισμένο και αυτό θα κάνει τη διαφορά στα αισθηματικά τους.

Τα 6 ζώδια που θα έχουν τύχη στον έρωτα τον Μάρτιο του 2023

Κριός

Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας και θα παραμείνει μέχρι τις 16 Μαρτίου, απογειώνοντας την ερωτική ενέργειά σας. Είναι η ιδανική στιγμή να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να εκφράσετε το πώς νιώθετε.

Ταύρος

Ο Μάρτιος για τους Ταύρους θα είναι καλύτερος από τον Φεβρουάριο. Θα έχουν περισσότερη εύνοια στα αισθηματικά τους και μία πιο ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων στην προσωπική τους ζωή.

Ζυγός

Ο Μάρτιος για τους Ζυγούς θα είναι πολύ τυχερός για τις σχέσεις τους. Εχουν πολλές πιθανότητες να κάνουν σημαντικές γνωριμίες ή και να προχωρήσουν σε μια επισημοποίηση της σχέσης.

Φωτογραφία: George Dolgikh/Pexels

Σκορπιός

Ο Μάρτιος για τους Σκορπιούς είναι επιτέλους μία καλή περίοδος για την αισθηματική τους ζωή. Στις 16 Μαρτίου, η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Ταύρου και από αυτή την θέση θα επηρεάσει άμεσα τον τομέα των σχέσεων του Σκορπιού, επομένως η συντροφικότητα και δέσμευση γίνεται πιο ουσιαστική. Ο έρωτας, το φλερτ και η διασκέδαση, θα τα φωτίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύς που θα μείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 20 Μαρτίου.

Τοξότης

Η διάθεση είναι ανεβασμένοι και οι Τοξότες έχουν όρεξη για διασκέδαση, φλερτ, ταξίδια και κοινωνική ζωή. Γενικότερα ο Μάρτιος για τους Τοξότες θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός στα ερωτικά με περισσότερη τύχη αλλά και ευκαιρίες να διασκεδάσετε περισσότερο.

Αιγόκερως

Μέχρι τις 16 Μαρτίου που η Αφροδίτη θα συμπορεύεται με τον Δία είναι ένα τυχερό διάστημα για τους Αιγόκερως να αναζωογονηθεί η σχέση τους. Ο νέος μήνας θα κάνει τους Αιγόκερους να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους με τα προσωπικά τους να είναι σε πολύ θετική κατάσταση.

SHARE