Ζωή Παπαδοπούλου, Θοδωρής Πλεμμένος/Φωτογραφία: NDP
Ζωή Παπαδοπούλου, Θοδωρής Πλεμμένος/Φωτογραφία: NDP
10|09|2023 12:24
SHARE
BABY BLOOM

Ζωή Παπαδοπούλου, Θοδωρής Πλεμμένος: Βάφτισαν την κόρη τους με νονά τη Χαρούλα Αλεξίου -Δείτε φωτογραφίες


Την κόρη τους βάφτισαν το Σάββατο η Ζωή Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Πλεμμένος.

Η μικρή πήρε το όνομα Βαλέρια- Ελένη και νονά της ήταν η Χάρις Αλεξίου η οποία διατηρεί μία στενή φιλία χρόνων με το ζευγάρι. Το παρών στο μυστήριο, που έγινε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Ηλιουπολη, έδωσαν ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Σοφία Αρβανίτη.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά του την νεοφώτιστη ενώ η Χάρις Αλεξίου ήταν εντυπωσιακή με το λαχανί μάξι φόρεμα που επέλεξε.

«Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία και για τους δυο μας. Είναι τεράστια ευτυχία, Δε μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα. Επίσης παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο το περιβάλλον. Η γιατρός μας. Το πόσο μας βοήθησε, πόσο ήταν δίπλα μας από την αρχή. Βοηθάει το οικογενειακό κλίμα ειδικότερα στην ψυχολογία μιας γυναίκας που το βιώνει πιο έντονα. Να νιώσει λίγο πιο χαλαρά

Δε μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μας όταν πήραμε την κόρη μας αγκαλιά. Κλάμα φουλ. Το κλάμα τώρα πια είναι καθημερινό. Είναι σαν να ξεκίνησε μια καινούργια ζωή» ανέφερε η Ζωή Παπαδοπούλου στον ΣΚΑΪ μετά τη γέννηση της κόρης της.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της Ζωής Παπαδοπούλου:

SHARE