Η Ζωζώ Σαπουντζάκη
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη/Φωτογραφία: Φίνος Φιλμ
25|06|2022 10:39
SHARE
ΣΠΑΝΙΟ ΚΛΙΚ

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη με διχτυωτό μίνι σύνολο και βινύλ μπότες -Flashback στη δεκαετία του '60


Μια φωτογραφία από το παρελθόν είδε το φως της δημοσιότητας και αυτή δεν είναι άλλη από τη φωτογραφία της Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Η σπουδαία Ζωζώ Σαπουντζάκη που όλοι αγαπούν και θαυμάζουν, είναι μια γυναίκα ταλαντούχα, άκρως γοητευτική και το όνομά της έχει χαραχθεί ανεξίτηλα στην ιστορία του ελληνικού θεάματος.

Πολλές είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται από το παρελθόν σπουδαίων ηθοποιών και όχι μόνο, αυτή τη φορά όμως είδαμε τη Ζωζώ Σαπουντζάκη στο σαλόνι του σπιτιού της στην Κυψέλη το 1969 να φορά το διχτυωτό μίνι σύνολό της και να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό.

Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύθηκε από το προφίλ στο Instagram του Άρη Λουπάση, συλλέκτη και δημοσιογράφου και μάλιστα στη λεζάντα έδωσε ορισμένες πληροφορίες στους διαδικτυακούς του φίλους.

Μεταξύ άλλων έγραψε: «Η Ζωζώ Σαπουντζάκη στο σαλόνι του σπιτιού της στην Κυψέλη το 1969 με το διχτυωτό μίνι σύνολο και τις ασημί βινύλ μπότες που επιλέγει και στην γνωστή κωμωδία της Φίνος Φιλμ "Το θύμα" και συγκεκριμένα στην σκηνή όπου ερμηνεύει στο νυχτερινό κέντρο το τραγούδι του Μίμη Πλέσσα "Όλα τα χάλασα". Η διακόσμηση του σπιτιού επιμελημένη από την ίδια με έπιπλα στυλ Louis Quinze που υπήρξε από τα αγαπημένα της και αποτελεί το πιο κλασικό στυλ επίπλων το οποίο ξεκίνησε ως τεχνοτροπία κατασκευής καθισμάτων, χαρακτηρίζοντας στην συνέχεια μια ολόκληρη εποχή. »

Δείτε τη Ζωζώ Σαπουντζάκη με διχτυωτό μίνι σύνολο και βινύλ μπότες

SHARE