Στέλα Τέναντ
Φωτογραφία: AP Images
ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ 50

Αυτοκτονία ο θάνατος της Stella Tennant -Τι ανακοίνωσε η οικογένεια του μοντέλου


Ο θάνατος της Stella Tennant είχε σκορπίσει θλίψη στον κόσμο της μόδας στις 22 Δεκεμβρίου, λίγες ημέρες μετά τα 50ά γενέθλια του μοντέλου. Τα αίτια ωστόσο του πρόωρου χαμού της δεν είχαν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα.

Νωρίτερα η οικογένειά της αποκάλυψε πως η όμορφη Stella, μούσα πολλών σχεδιαστών, αυτοκτόνησε αφού το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας.

Με μια λιτή ανακοίνωση, η οικογένεια του μοντέλου αναφέρει πως η Tennant της οποίας «η δημιουργικότητα, η ευφυΐα και το χιούμορ άγγιξαν τόσους πολλούς», δεν ήταν καλά εδώ και αρκετό καιρό και ένιωθε ανίκανη να συνεχίσει τη ζωή της. Ήταν μια όμορφη ψυχή, μια γυναίκα που λάτρευαν οι φίλοι και η οικογένειά της».

Εκπρόσωπος της οικογένειας είπε στη Daily Telegraph: «Η Stella δεν ήταν καλά εδώ και αρκετό καιρό. Είναι πηγή μεγάλης θλίψης για εμάς το ότι ένιωθε ανίκανη να συνεχίσει, παρά την αγάπη εκείνων που ήταν κοντά της».

Η οικογένεια αποφάσισε να γνωστοποιήσει τα αίτια του θανάτου της Tennant για να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σχετικά με τα ζητήματα ψυχικής υγείας.

Διεθνούς φήμης μοντέλο η Stella Tennant είχε γράψει πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες καταγράφοντας συνεργασίες με τους πιο λαμπερούς οίκους μόδας. Ήταν μητέρα 4 παιδιών.

SHARE