Έλληνες τραγουδιστές
Φωτογραφία: YouTube
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΙΤΑΛΙΑ

«Fratelli Amici Italiani» -Σπουδαίοι Έλληνες καλλιτέχνες τραγουδούν για τους γιατρούς της Ιταλίας


H Μελίνα Ασλανίδου, ο Βαγγέλης Γερμανός, η Γλυκερία, η Φωτεινή Δάρρα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Μελίνα Κανά, τα Κίτρινα Ποδήλατα, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Γιώργος Νταλάρας ενώνουν τις φωνές τους σε ένα τραγούδι που έγραψε ο Στέλιος Φωτιάδης και το αφιερώνουν με αγάπη στην Ιταλία και στους αφανείς ήρωες της πρώτης γραμμής -τους γιατρούς και τους νοσηλευτές!

«Κάντε κουράγιο, σας αγαπάμε Fratelli Amici Italiani», λένε μελωδικά όλοι μαζί, υπογραμμίζοντας όσα μας ενώνουν.

Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου και το σύνολο πνευστών της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Βόλoυ υπό τη διεύθυνση του Βασίλη Τασούδη.

Τα έσοδα από την μετάδοση του τραγουδιού θα διατεθούν στο Circolo Hospital and Macchi Foundation, νοσοκομείο της πόλης Βαρέζε, της Λομβαρδίας στην Ιταλία.

Ο δημιουργός του τραγουδιού Στέλιος Φωτιάδης έγραψε σχετικά: «Βλέποντας το δράμα που συντελείται στη γειτονική μας χώρα έγραψα από καρδιάς αυτό το τραγούδι. Το αφιερώνουμε στους φίλους Ιταλούς και στους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές. Ευχαριστώ τους εξαιρετικούς τραγουδιστές, μουσικούς, τεχνικούς κι όλους όσοι βοήθησαν να υλοποιήσουμε αυτό το μουσικό ταξίδι».

SHARE