Γιώργος Αμούτζας
Γιώργος Αμούτζας /Φωτογραφία: Παναγιώτης Μάλλιαρης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΟΥΤΖΑΣ

Γιώργος Αμούτζας: «Ήθελα τον ρόλο μου στον "Σασμό" περισσότερο από οτιδήποτε άλλο»


Ο Γιώργος Αμούτζας είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε πριν 24 χρόνια στην Αθήνα αλλά έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο χωριό του πατέρα του, τον Ίασμο Ροδόπης.

Μεγάλωσε μέσα σε μια καλλιτεχνική οικογένεια, καθώς ο πατέρας του ίδρυσε την Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος» με τον σπουδαίο Βασίλη Διαμαντόπουλο, που έμελλε να γίνει και νονός του.

Ο ρόλος του «Νικηφόρου» στον «Σασμό» του άλλαξε τη ζωή, καθώς ήταν ο ρόλος που ήθελε πιο πολύ από οποιονδήποτε. Ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ενώ έχει κάνει σημαντικές διακρίσεις στην Ιππασία.

Ο Γιώργος Αμούτζας μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του στο BOVARY...

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα αν και η καταγωγή μου είναι από τη Θράκη, από τον Ίασμο Ροδόπης, ένα πολύ όμορφο χωριό ανάμεσα στην Κομοτηνή και την Ξάνθη. Είναι ένας πολύ αγαπημένος μου τόπος που επισκέπτομαι συχνά και περνάω πολύ μεγάλο μέρος των διακοπών μου. Πάντα ψάχνω να ξεκλέψω λίγο ελεύθερο χρόνο για να μπορέσω να περάσω λίγες στιγμές στον τόπο μου.

 Γιώργος Αμούτζας
Φωτογραφία: Παναγιώτης Μάλλιαρης

Ο Ίασμος είναι ένα λουλούδι, το γιασεμί. Ο πατέρας μου, Σταύρος Δελλής και ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, ονόμασαν έτσι την Ανωτέρα Δραματική Σχολή από το όνομα του χωριού.

Στην παιδική και εφηβική μου ηλικία μέχρι και την ενηλικίωση, υπήρχε πολύ έντονα ο πρωταθλητισμός. Έχω μερικές σημαντικές διακρίσεις στην ιππασία και συγκεκριμένα στην υπερπήδηση εμποδίων. Έχω βγει πανελληνιονίκης και έχω κερδίσει τους Βαλκανικούς Αγώνες το 2014 στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας. Η ιππασία είναι ένας πολύ όμορφος κύκλος της ζωής μου που έχει κλείσει εδώ και κάποια χρόνια. Επίσης, ασχολούμαι μέχρι σήμερα με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο πάθος μου. Τρέχω σε αγώνες με μοτοσικλέτες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ταχύτητας και αυτό είναι το χόμπι μου στον ελεύθερό μου χρόνο και η δραστηριότητα εκτός των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων».

Τα πρώτα βήματα

«Από μικρή ηλικία μεγάλωνα σε μια οικογένεια όπου ο πατέρας μου είχε σχέση με τον χώρο της υποκριτικής καθώς και το λάδι του νονού μου, Βασίλη Διαμαντόπουλου, οι παρέες, τα οικογενειακά τραπέζια, οι κοινές διακοπές, ήταν πάντα μέσα στον καλλιτεχνικό χώρο. Αυτό που με εντυπωσίαζε ήταν ότι έβλεπα τον πραγματικό χαρακτήρα ενός ηθοποιού, όπως τον ζούσα εγώ στην καθημερινότητά του, στον ελεύθερό του χρόνο, πόσο διαφορετικός ήταν, πώς μεταμορφωνόταν πάνω στη σκηνή ή πίσω από το γυαλί, πόσους διαφορετικούς κόσμους μπορεί να ζει ένας ηθοποιός και πώς μπορεί να ταξιδεύει στον χρόνο. Αυτές οι απεριόριστες δυνατότητες ήταν που, από πολύ μικρή ηλικία, με έκαναν να θέλω να τις να ανακαλύψω και να τις ζήσω κι εγώ.

Πήρε ένα μεγάλο διάστημα να γίνω ο «Γιώργος Αμούτζας». Για καιρό ήμουν ο «γιος του Δελλή»

Μόλις τελείωσα το σχολείο, μπήκα στη Δραματική Σχολή, πολύ συνειδητοποιημένος για το τι θέλω να κάνω. Τα πρώτα βήματα ήταν άχαρα και δύσκολα γιατί πήρε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να γίνω για τον υπόλοιπο κόσμο ο Γιώργος Αμούτζας. Για πολύ καιρό ήμουν ο γιος του Δελλή, που έχει τον ''Ίασμο''. Ο πατέρας μου έχει εδώ και πολλά χρόνια το καλλιτεχνικό του όνομα, ενώ εγώ κράτησα το κανονικό επίθετο.

 Γιώργος Αμούτζας
Φωτογραφία: Παναγιώτης Μάλλιαρης

Από εκεί και πέρα, δεν σταμάτησα να δουλεύω ποτέ. Η υποκριτική και το επάγγελμα που κάνουμε είναι κάτι πολύ δύσκολο, πρέπει να μείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου, θέλει γερό στομάχι, θα απογοητευτείς πολλές φορές, η διεκδίκηση για μια ευκαιρία δεν τελειώνει ποτέ και τις περισσότερες φορές θα αργήσει να παρουσιαστεί η πρώτη μεγάλη ευκαιρία που θα σου δώσει ένα δυνατό ξεκίνημα. Αλλά με όλες αυτές τις δυσκολίες -που δεν ισχύουν μόνο για μένα, όλοι οι νέοι στον χώρο τις βιώνουν στον ξεκίνημα- παρέμεινα συγκεντρωμένος, με αγάπη γι’ αυτό το οποίο κάνω, να προσπαθώ, να δουλεύω και να βελτιώνομαι. Ποτέ δεν σταματάμε να βελτιωνόμαστε, ποτέ δεν τελειώνει αυτό το όμορφο ταξίδι.

Τελείωσα την δραματική σχολή, πήρα το πτυχίο μου και ξεκίνησα να εργάζομαι δειλά δειλά στον χώρο. Έκανα δύο πολύ ωραίες παραστάσεις, τη ''Μικρή μας πόλη'', σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα και το ''Σεξ Λεξικόν'', σε σκηνοθεσία του πολύ καλού μου φίλου, Σταύρου Σβήγγου. Έκανα κάποιες τηλεοπτικές εμφανίσεις όπως στο ''Κόκκινο Ποτάμι'', στο ''Βαρδιάνο στα σπόρκα'', -αυτές ήταν και οι δύο δουλειές του Μανούσου Μανουσάκη. Μέχρι του φτάσαμε στον ''Σασμό''».

Οι μέντορες

«Η καθηγήτρια που με βοήθησε πολύ, με πρότεινε για αρκετές δουλειές και μέχρι σήμερα έχουμε μια εξαιρετική σχέση είναι η Μαρία Σολωμού, που κατά την άποψή μου είναι μία από τις καλύτερες καθηγήτριες που υπάρχουν στη δραματική σχολή. Με έχει στηρίξει πολύ στο παρελθόν. Σε κάθε δουλειά που βρίσκομαι υπάρχει και ένας ηθοποιός που θαυμάζω και τον αντιμετωπίζω σαν μέντορά μου και με βοηθάει. Τους εκτιμώ, τους σέβομαι πολύ. Αυτοί είναι ο Δημήτρης Λάλος, ο Τάσος Νούσιας, ο Μιχάλης Αεράκης, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Ήμελλος από τον ''Σασμό''».

 Γιώργος Αμούτζας
Φωτογραφία: Παναγιώτης Μάλλιαρης

Ο «Σασμός»

«Έκανα την οντισιόν για τη σειρά που πήγε πολύ καλά. Αισθάνθηκα ότι μάλλον τον πήραμε τον ρόλο. Η πρώτη μου επαφή με τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο ήταν μια σπάνια περίπτωση. Νιώσαμε κατευθείαν και οι δύο ότι εδώ μπορεί να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα συνεργασία την οποία θα χαρούμε και οι δύο και θα προσφέρουμε ο ένας στον άλλον. Είχα τότε γυρίσματα για τον ''Βαρδιάνο'', ήμουν εκτός Αθηνών. Με πήραν τηλέφωνο σχεδόν μια εβδομάδα μετά και μου είπαν ότι πρέπει να έρθεις άμεσα να υπογράψεις γιατί ξεκινάς γυρίσματα χθες. Χάρηκα πολύ, ήταν η δουλειά που ήθελα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μέχρι στιγμής.

Ήταν η δουλειά που ήθελα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο

Περίμενα αρκετές σημαντικές δουλειές στη μέχρι στιγμής καριέρα μου στην υποκριτική που δεν έγιναν για διάφορους λόγους, αλλά τον ''Σασμό'' τον ήθελα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Ήταν κάτι το οποίο σκεφτόμουν καθημερινά, όλη μέρα, το συζητούσα με τους δικούς μου ανθρώπους και ήθελα πραγματικά να συμβεί. Το πίστευα ότι θα γίνει αλλά ανυπομονούσα τρομερά και είχα φοβερή αγωνία. Όταν με ενημέρωσαν ότι κλείσαμε και ξεκινάμε και πρέπει να έρθω για να υπογράψω, ήταν μια από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή μου μέχρι στιγμής».

Ο «Νικηφόρος»

«Πήρα τα σενάρια, διάβασα το βιβλίο και έμαθα την ιστορία του ρόλου και την εξέλιξή του με λεπτομέρειες -γιατί στην οντισιόν είχα απλά μια πολύ γενική περιγραφή. Εκεί αγχώθηκα πολύ, κατάλαβα ότι έχω να σηκώσω ένα πολύ μεγάλο βάρος στις πλάτες μου και ότι είναι ένας πολύ δύσκολος ρόλος ο ''Νικηφόρος'', πολυδιάστατος με μια τρομακτική εξέλιξη, με πολλές υποκριτικές ποιότητες. Σχεδόν ανά 10 επεισόδια, ο ''Νικηφόρος'' είναι και ένας άλλος άνθρωπος. Αλλά αυτή ήταν και η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου μέχρι στιγμής και μια ευκαιρία ζωής. Νιώθω υπερβολικά τυχερός και ευλογημένος που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία γιατί ο ''Σασμός'' είναι μια πολύ μεγάλη αρχή για εμένα, ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα και το εκτιμώ ιδιαίτερα αυτό που μου δόθηκε και από τον κ. Κωστόπουλο και από την παραγωγή του κ. Καραγιάννη αλλά και από το κανάλι που με στήριξε πολύ στην επιλογή του ρόλου.

Πλέον είμαι περισσότερο ο ''Νικηφόρος'' παρά ο Γιώργος

Έχω πολλά κοινά με τον ''Νικηφόρο''. Είναι αστείο αλλά οι δικοί μου άνθρωποι πολλές φορές μου λένε ότι είναι απίστευτο, είναι καρμικός αυτός ο ρόλος για μένα. Από τις συνήθειες και τα χόμπι του ''Νικηφόρου'', από τον τρόπο που σκέφτεται, από το πόσο αγαθός και καλόψυχος είναι. Είναι ένα παιδί που δεν είναι καχύποπτος, δεν μπορεί να προβλέψει το κακό ακόμα κι αν είναι κάτω από τη μύτη του. Αλλά οι ηθικές αξίες του ''Νικηφόρου'' νομίζω πώς είναι πολύ κοντά στις δικές μου. Σεβάστηκα και αγάπησα τον ρόλο από την πρώτη μας γνωριμία. Πλέον έχει γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και της ζωής μου και μπορώ να πω πως πλέον είμαι περισσότερο ο ''Νικηφόρος'' παρά ο Γιώργος. Πολλές φορές ξεχνάω τον εαυτό μου. Με τόσες ώρες γυρισμάτων έχουμε μπει πολύ βαθιά σε αυτό που κάνουμε».

Η εξέλιξη της σειράς

«Η σειρά βασίζεται κατά κύριο λόγο στο βιβλίο, στην ιστορία του Σπύρου Πετρουλάκη. Είμαστε μια καθημερινή σειρά και πρέπει να βγει ένας συγκεκριμένος αριθμός επεισοδίων. Κάποια πράγματα που αναφέρονται στο βιβλίο ίσως καθυστερήσουν λίγο ή τροποποιηθούν σε έναν βαθμό. Δεν είμαστε πολλά επεισόδια μπροστά. Και εγώ έχω πολλή αγωνία να δω τις εξελίξεις και την κατεύθυνση του ρόλου. Πάμε πολύ καλά, αλλά δεν γνωρίζω εάν θα συνεχίσει και δεύτερη σεζόν.

Σασμός
Σασμός /Φωτογραγραφία: Alpha TV

Δεν είχα διαβάσει το βιβλίο πριν υπογράψω για τη σειρά. Το διάβασα κατευθείαν μόλις έκλεισα τον ρόλο. Έχω μια γενικότερη εικόνα για την ιστορία του ''Νικηφόρου'' και του ''Σασμού'' μέσα από το βιβλίο. Όμως άλλο το βιβλίο, που το τελειώνεις σε λίγες ημέρες και άλλο μια τηλεοπτική σειρά που δεν ξέρουμε πότε θα είναι το τέλος της. Είμαστε το πρώτο πρόγραμμα στην Prime Time από την αρχή της σεζόν και μάλιστα με σημαντικό προβάδισμα από τον ανταγωνισμό. Εμείς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά, με αγάπη, με πάθος, με σεβασμό, γι’ αυτό το οποίο κάνουμε. Πλέον έχουμε γίνει μια οικογένεια. Η επιτυχία του ''Σασμού'' για εμένα είναι οι άνθρωποι που τον αποτελούν, οι συνεργάτες και οι σπουδαίοι ηθοποιοί που συμμετέχουν σε αυτή τη σειρά. Αυτά είναι τα όπλα μας και κάπως έτσι κυλά η καθημερινότητά μας στα γυρίσματα».

Οι άνθρωποι του «Σασμού»

«Αυτό που με χαροποιεί περισσότερο από όλα, αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα, το μεγαλύτερο σχολείο, η καλύτερη δραματική σχολή. Αυτή είναι η όλη χαρά για εμένα, η αναγνώριση. Η μεγάλη επιτυχία είναι που συνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους. Καθημερινά μαθαίνω τόσα πολλά, έχω την δυνατότητα να κερδίζω από αυτούς πράγματα και να κρατάω όμορφες συνήθειες αλλά και το πάθος τους να συνεχίζουν να μαθαίνουν και να βελτιώνονται. Στα γυρίσματα μετά από τόσους μήνες, όχι απλώς δεν έχουμε αναπαυθεί, αλλά κάθε γύρισμα είναι όλο και καλύτερο, κάθε σκηνή είναι με περισσότερο πάθος, προσπάθεια και αναζήτηση της τελειότητας».

Ο Μανούσος Μανουσάκης

«Συνεργάστηκα φέτος ξανά με τον Μανούσο Μανουσάκη με τον ''Βαρδιάνο στα σπόρκα'', μετά το ''Κόκκινο Ποτάμι'' που ήταν η πρώτη φορά. Ο Μανουσάκης είναι μια διαφορετική σχολή στην υποκριτική. Κάθε φορά που δουλεύεις μαζί του είναι ένα πανεπιστήμιο. Έχει έναν τελείως διαφορετικό, δικό του τρόπο και είναι ο άνθρωπος που στις δουλειές του επενδύει μόνο στην ποιότητα χωρίς να τον απασχολεί ο χρόνος. Αυτό είναι κάτι πολύ σπάνιο και δύσκολο να συμβεί, γιατί πάντα ο χρόνος είναι χρήμα και πιέζει τις παραγωγές. Ο κ. Μανουσάκης δεν υποκύπτει σε αυτή την πίεση και αυτό τον κάνει να παραμένει μοναδικός στο είδος του».

 Γιώργος Αμούτζας
Φωτογραφία: Παναγιώτης Μάλλιαρης

Το λάδι του νονού

«Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος με βάφτισε το 1998 και πέθανε έναν χρόνο αργότερα, το 1999. Δεν έχω μνήμες από εκείνον, μόνο φωτογραφίες από τους γονείς μου. Ήταν ο μέντορας του πατέρα μου και συνιδρυτής της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής ''Ίασμος'' και το θεατρικό εργαστήρι του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Ήταν ο άνθρωπος στον οποίο ο πατέρας μου βρήκε τη δική του πατρική φιγούρα, καθώς ο ίδιος είχε χάσει τον πατέρα του, τον παππού μου, σε πολύ μικρή ηλικία. Πέρασαν πολλά χρόνια για να μπορέσω να μεγαλώσω, να ωριμάσω, να ψάξω και να διαβάσω, να βρω οποιοδήποτε υλικό υπάρχει από τις ταινίες του, βίντεο και αρχεία -όπως αυτό στον ''Ίασμο'' που το έχω ξεφυλλίσει πολλές φορές. Τον νονό μου τον μελέτησα μεγαλώνοντας και τότε κατάλαβα ποιος είναι αυτός ο μεγάλος και σπουδαίος θεατράνθρωπος. Για την ακρίβεια, θυμάμαι ένα απόκομμα μιας εφημερίδας το ’99, όταν έφυγε από τη ζωή, όπου στο πρωτοσέλιδο έγραφε: ''Σήμερα έφυγε ο τελευταίος των μεγάλων''. Αναφερόταν στην παλιότερη γενιά των Ελλήνων ηθοποιών, μια ιστορική γενιά που θα μείνει για πάντα αξέχαστη».

Η στήριξη των δικών του και η αγάπη του κόσμου

«Νιώθω ότι είμαι τυχερός γιατί οι κοντινοί μου άνθρωποι δεν θα μου πουν καλή κουβέντα απλώς επειδή με αγαπάνε. Γενικότερα στη ζωή μου είναι δίκαιοι και αντικειμενικοί και αυτό μου το έχουν αποδείξει. Το γεγονός ότι από τους δικούς μου ανθρώπους ακούω τόσο ενθαρρυντικά και όμορφα λόγια για τον ''Σασμό'' και για την συμμετοχή μου στη σειρά με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο, υπερήφανο και μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω και να γίνω ακόμη καλύτερος. Το χαίρονται και αυτοί όπως το χαίρομαι κι εγώ καθώς είναι μια πολύ σημαντική στιγμή της ζωής μου, είμαι σε μια όμορφη χρονική περίοδο.

Η αγάπη του κόσμου είναι κάτι που βιώνω για πρώτη φορά. Ο ''Σασμός'' έχει κερδίσει τον κόσμο, καθημερινά μπαίνει στα σπίτια του κοινού. Οποιοσδήποτε ηθοποιός της σειράς να κυκλοφορήσει, όπου και να πάμε, οι αντιδράσεις και η αγάπη του κόσμου είναι κάτι το απερίγραπτο. Τώρα εξοικειώνομαι με αυτό που συμβαίνει. Είναι όμορφο και το βιώνω με ιδιαίτερα ευχάριστη διάθεση. Με χαροποιεί γιατί καταλαβαίνω ότι αυτή η ανάγκη του κόσμου να σου μιλήσει, να φωτογραφηθεί μαζί σου, να σε αγκαλιάσει, να σου πει μια καλή κουβέντα είναι η απόδειξη ότι έχουμε πετύχει και ότι πηγαίνουμε καλά... Είμαι ένας άνθρωπος που συνηθίζω να ψάχνω τις πιο ιδιωτικές στιγμές μαζί με πολύ δικούς μου ανθρώπους. Αν θες να κάνεις πράγματα μακριά από τον κόσμο, θεωρώ ότι υπάρχουν πολλές επιλογές ακόμη και για διακοπές, ανάλογα με τι επιλέγεις εσύ».

 Γιώργος Αμούτζας
Φωτογραφία: Παναγιώτης Μάλλιαρης

Ελεύθερος χρόνος και σχέδια για το μέλλον

«Τον ελεύθερό μου χρόνο τον περνάω συνήθως με πολύ κοντινούς μου ανθρώπους. Δεν συνηθίζω να έχω πολλούς γνωστούς αλλά ελάχιστους πραγματικά δικούς μου ανθρώπους. Κάνω ταξίδια, μου αρέσουν πολύ. Ασχολούμαι και με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, δηλαδή αρκετά Σαββατοκύριακα, αν κάποιος με ψάχνει, θα με βρει σε κάποια πίστα.

Παραμένω προσηλωμένος και προσγειωμένος και κοιτάζω πώς θα κάνω παραγωγική την κάθε μέρα που περνάμε, πώς θα γεμίσω τον χρόνο μου με όμορφες, ποιοτικές και ουσιαστικές στιγμές. Για την ώρα, ο στόχος μου είναι ο ''Σασμός''. Έχω ήδη μετρήσει οχτώ διαφορετικές προτάσεις για θέατρο. Είναι προτιμότερο να κάνεις ένα πράγμα πολύ καλά από το να κάνεις δύο πράγματα ταυτόχρονα αλλά μέτρια. Το μέλλον θα δείξει».

Το Metoo στον χώρο της υποκριτικής

«Ό,τι έγινε, έγινε για καλό και βγήκαμε πιο δυνατοί από αυτό. Περάσαμε κάποια σημαντικά μηνύματα. Θεωρώ πώς τα πράγματα από εδώ και πέρα μπορούν να εξελιχθούν μόνο προς το καλύτερο.

Υπάρχει και η θετική πλευρά. Εγώ στον ''Σασμό'', σε αυτή τη σπουδαία δουλειά, δουλεύω με υπέροχους ανθρώπους και σημαντικές προσωπικότητες. Γνωρίζω την καλή πλευρά της δουλειάς, ανθρώπους με αγάπη και πάθος για τη νέα γενιά, που θέλουν πραγματικά να τη βοηθήσουν και να τη στηρίξουν και νοιάζονται για το συνολικό καλό της σειράς και όχι απλά να κοιτάξουν πώς να κάνουν πιο ενδιαφέρον μόνο τον ρόλο τους ή κάτι προς όφελός τους. Αλλά και ο σεβασμός, η ευγένεια και η αλληλεγγύη είναι παράδειγμα προς μίμηση για το πώς έπρεπε να δουλεύουμε όλοι σε αυτόν τον χώρο. Είμαι πολύ τυχερός και υπερήφανος και αισθάνομαι ευλογημένος που δουλεύω δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους. Δεν σου δίνεται καθημερινά η δυνατότητα να είσαι δίπλα στον Δημήτρη Λάλο, τον Τάσο Νούσια, στην αγαπημένη μου Μαριλίτα Λαμπροπούλου, στον Μιχάλη Αεράκη, στον Δημήτρη Ήμελλο, την Μαρία Πρωτόπαππα. Αλλά και η δική μου γενιά, είναι τόσο εκλεκτές οι επιλογές, όπως ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Ευγενία Σαμαρά, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Χαίρομαι που δουλεύω μαζί τους».

 Γιώργος Αμούτζας
Φωτογραφία: Παναγιώτης Μάλλιαρης

Ευχαριστούμε το Snob Athens για τη φιλοξενία.

Σασμός: Δευτέρα ως Πέμπτη στον Alpha (21:00)

SHARE