Καλλιόπη Αθανασιάδη Ευαγγελισμός
Οι ήρωες των ημερών/Facebook
ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

Η θωρακοχειρουργός Καλλιόπη Αθανασιάδη στέλνει μήνυμα από τον Ευαγγελισμό -Η «θερμή παράκλησή της» για τον κορωνοϊό


Οι ήρωες της πρώτης γραμμής, γιατροί και νοσηλευτές στα νοσοκομεία της χώρας, δίνουν τη δική τους μάχη με τον κορωνοϊό, τον χρόνο και τις δυνάμεις τους.

Το μεγαλύτερο βάρος σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για όλη την ανθρωπότητα πέφτει στους ώμους του προσωπικού των νοσοκομείων. Τόσο οι γιατροί όσο και οι νοσηλευτές ζουν έναν εφιάλτη, με τα νέα κρούσματα να πληθαίνουν κάθε μέρα και τις ανάγκες ανθρώπων για νοσηλεία να πολλαπλασιάζονται.

Άνθρωποι που δεν βλέπουν τις οικογένειές τους τις οικογένειές τους, κάνουν συνεχόμενες εφημερίες, δίνουν την ψυχή τους για κάθε συνάνθρωπό μας ο οποίος φτάνει στην πόρτα του νοσοκομείου, ρισκάροντας ακόμη και την ίδια τους τη ζωή.

Μία από αυτούς τους γιατρούς είναι και θωρακοχειρουργός του «Ευαγγελισμού» Καλλιόπη Αθανασιάδη η οποία ανήρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook τρεις φωτογραφίες με τους συναδέλφους της στον Ευαγγελισμό και την παράκληση να μείνουμε σπίτι.

Φορώντας τις μάσκες τους, με την κούραση να διαγράφεται στα μάτια τους αλλά και με την αισιοδοξία στο βλέμμα, οι γιατροί του Ευαγγελισμού ζητούν από όλους μας το αυτονόητο:

«Από την αποψινή γενική εφημερία. Θερμή παράκληση από όλους εμάς τους επαγγελματίες υγείας. Μείνετε στα σπίτια σας, τηρείστε τις οδηγίες! Μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε να βοηθήσουμε. Όλοι μαζί μπορούμε».

SHARE