Φωτογραφία: Instagram/@mdhord
Φωτογραφία: Instagram/@mdhord
MICHELLE HORD

Μισέλ Χορντ: Η ζωή μετά τη δολοφονία της κόρης της από τον πρώην σύζυγό της


Πώς μια μάνα μπορεί να βρει τη δύναμη να διαχειριστεί τη δολοφονία της κόρης της από τα χέρια του ίδιου του συζύγου της;

Η πρώην παραγωγός του Good Morning America έχει μιλήσει ανοιχτά για την τραγωδία που της έφερε άνω-κάτω τη ζωή, τη δολοφονία της κόρης της, Γκαμπριέλα.

Σε ηλικία μόλις 7 ετών, η Γκαμπριέλα δολοφονήθηκε από τα χέρια του πατέρα της, Νιλ Γουάιτ.

Σε συνέντευξή της στο E!News η Μισέλ Χορντ μίλησε ανοιχτά για το συμβάν και διηγήθηκε την ιστορία της, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς καταφέρνει να στέκεται στα πόδια της, χωρίς να παρασυρθεί στην απίθανη θλίψη.

Ήταν Ιούνιος του 2017 όταν ο πρώην σύζυγός της συμφώνησε να υπογράψει την αίτηση διαζυγίου τους, ωστόσο λόγω της έκρυθμης κατάστασης μεταξύ τους, έμεναν σε διαφορετικά σπίτια.

Όπως διηγείται, στις 6 Ιουνίου έλαβε ένα τηλεφώνημα από τη νταντά της κόρης της η οποία έβγαλε μια αιματηρή κραυγή και αμέσως κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Πήγα σε ένα μικρό δωμάτιο και έκλεισα την πόρτα, κάθισα κάτω και είπα “θεέ μου, δεν ξέρω σε τι μονοπάτια πρόκειται να περπατήσω, σε παρακαλώ δώσε μου κουράγιο να το αντιμετωπίσω”» δήλωσε στη συνέχεια.

Σύντομα έμαθε πως η κόρη της είχε πεθάνει από πνιγμό. Δύο χρόνια μετά, ο πρώην σύζυγός της κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της κόρης τους ενώ καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης.

Η Μισέλ Χορντ αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο για την ιστορία αυτή, όπως όμως δηλώνει και στο E!News, σε καμία σελίδα του βιβλίου της δεν υπάρχει αναφορά στο πραγματικό όνομα του Νιλ. Επέλεξε να αλλάξει το όνομά του αφού όπως τονίζει, αυτό το πρόσωπο για εκείνη δεν υπάρχει.

Όσον αφορά τη συγχώρεση, συνεχίζει λέγοντας: «Η συγχώρεση είναι για εκείνους που τη ζητούν κάτι που στην προκειμένη περίπτωση δεν ισχύει».

«Ο δικός μου τρόπος για να διαχειριστώ τα όσα συνέβησαν ήταν να έρθω κοντά με τη μητέρα του και γιαγιά της Γκαμπριέλας, η οποία όχι μόνο έχασε το εγγόνι της, έπρεπε να συνειδητοποιήσει πως ο μοναχογιός τής της το στέρησε».

Οι δύο γυναίκες έχουν έρθει κοντά, πηγαίνουν μαζί στην εκκλησία και μοιράζουν τη θλίψη στα δύο. Η σχέση τους αυτή όπως φαίνεται, κατά κάποιο τρόπο είναι θεραπευτική.

Τέλος, το βιβλίο της Μισέλ είναι ένα, συνταρακτικό απομνημόνευμα και πραγματεύεται το πώς η ελπίδα και η πίστη μπορούν να οδηγήσουν σε μια ισχυρή μεταμόρφωση ακόμα και στις πιο δύσκολες δοκιμασίες της ζωής.

SHARE