Τόλης Βοσκόπουλος, Ζωή Λάσκαρη
Τόλης Βοσκόπουλος, Ζωή Λάσκαρη
ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

Οι πολυθρύλητοι έρωτες του Τόλη Βοσκόπουλου με τις μεγάλες σταρ της εποχής


Δεν υπάρχει αμφιβολία... Αν κάποιος καθόρισε τη ζωή του Τόλη Βοσκόπουλου αυτές ήταν οι γυναίκες της ζωής του, από τη γέννησή του ακόμη, μέχρι το τέλος του.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν το 12 παιδί μιας οικογένειας από την Κοκκινιά. Τα 11 μεγαλύτερα αδέλφια του ήταν όλες γυναίκες! Οι γονείς του επέμεναν κάνοντας συνεχώς παιδιά, προκειμένου να εκπληρωθεί η μεγάλη επιθυμία του πατέρα του, να αποκτήσει έναν διάδοχο! Και τον απέκτησε.

Προόριζε τον Τόλη για διάδοχό του στο μανάβικο που διατηρούσε στην Κοκκινιά, εκείνος όμως επέλεξε το θέατρο και το τραγούδι. Στην επαρχία, όπου έπαιρνε τον Τόλη ο πατέρας του για να μάθει τη δουλειά, εκείνος πρωτοείδε θέατρο, μια παράσταση με τα γνωστά μπουλούκια της εποχής και, όπως είχε εκμυστηρευτεί, τρελάθηκε.

Το ταξίδι στο θέατρο και στη συνέχεια στον κινηματογράφο και στο τραγούδι ξεκίνησε νωρίς. Στο θέατρο γνώρισε τον πρώτο του μεγάλο έρωτα, τη Στέλλα Στρατηγού, με την οποία παντρεύτηκαν. Αυτός ήταν ο πρώτος από τους τέσσερις γάμους του και ένας από τους μεγάλους του έρωτες.

Διαβάστε για τους έρωτες του Τόλη Βοσκόπουλου στο iefimerida.gr

SHARE