Tell me more.
Φωτογραφία: Tell me more.
TELL ME MORE.

Tell me more. Δύο Ελληνίδες δημιούργησαν ένα Creative Agency που δεν μοιάζει με τα άλλα


Αν αναλογιστεί κανείς ότι διανύουμε τον δεύτερο χρόνο πανδημίας με απανωτά (σαν μπάμπουσκες) lockdown, ότι καθημερινά βομβαρδιζόμαστε με ζοφερές ειδήσεις και εικόνες διχασμού, το γεγονός ότι συνεχίζουμε να δημιουργούμε, να ονειρευόμαστε, να σκεφτόμαστε διαφορετικά, μάς δίνει σίγουρα ελπίδα ότι κάτι όμορφο θα βγει από όλο αυτό.

Και όταν ακούμε για βήματα επιχειρηματικά από γυναίκες με φωνή και αγάπη για το αντικείμενό τους, τότε κάτι πηγαίνει πολύ σωστά σε αυτό τον κόσμο. Αυτό τουλάχιστον σκέφτηκα όταν έμαθα ότι η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Χαρά Βλαστού και η art director Ναταλία Μαραγκού, εν μέσω καραντίνας δημιούργησαν την «tell me more.» Μια εταιρία που αναλαμβάνει την παραγωγή και την επικοινωνία δημιουργικού περιεχομένου για νέα ή καταξιωμένα brands και ιδιώτες. Με ανατρεπτική και μοντέρνα αισθητική, στην «tell me more.» θα βρεις σίγουρα τη διαφορετική ματιά που ψάχνεις στα πράγματα είτε αναζητάς επαγγελματικές φωτογραφίσεις με ιδιαίτερα concepts σε in house studio είτε τον σχεδιασμό ιστοσελίδων και γραφιστικών ή ακόμα και ολοκληρωμένες καμπάνιες επικοινωνίας με media και influencers.

Η Ναταλία και η Χαρά, έπειτα από τρία χρόνια κοινής τους επαγγελματικής πορείας σε ένα από τα μεγαλύτερα εναλλακτικά περιοδικά μόδας της Ελλάδας θέλουν να δημιουργήσουν ενεργά αστικά “communities”. Τους ζήτησα να (επανα)συστηθούν και το έκαναν με μεγάλη χαρά.

To Creative Agency

«Για ορισμένα χρόνια εργαζόμασταν σε ένα περιοδικό μόδας. Και πριν λίγο καιρό, πήραμε μία απόφαση: να πάμε ένα βήμα παραπέρα την καλή μας εργασιακή "χημεία", κάνοντας κάτι δικό μας. Η αλήθεια είναι ότι οι αβέβαιες συνθήκες των ημερών ήταν ένα έναυσμα για εμάς ώστε να πάρουμε την απόφαση, και οι σκέψεις σιγά σιγά απέκτησαν "σάρκα και οστά", με projects τα οποία λόγω του ενθουσιασμού μας αυξάνονταν. Με λίγα λόγια, σε μια στιγμή όπου νιώσαμε ότι όλα γύρω μας τείνουν να σταματήσουν τη συνηθισμένη τους ροή, η ανάγκη εμείς να προχωρήσουμε έγινε όλο και πιο έντονη».

Η Χαρά Βλαστού

Creativity μέσα στο Lockdown/νέες ανάγκες τις εποχής

«Αγαπάμε ιδιαίτερα την περιοχή των Εξαρχείων και οι περισσότεροι φίλοι και γνωστοί μας είναι παιδιά του κέντρου που με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο κάνουν τα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα, είτε ανοίγοντας κάποιο καφέ είτε ξεκινώντας ένα brand vintage ρούχων. Νιώσαμε μια ταύτιση με τον κοινωνικό μας περίγυρο, όπου δηλαδή νέοι και δημιουργικοί άνθρωποι με μεράκι, καλούνται ξαφνικά με κάπως «σκληρό» τρόπο να συνειδητοποιήσουν πως δεν φτάνει μόνο η πρωτοποριακή ιδέα, η διάθεση και ένα μελετημένο business plan για να πετύχεις. Πρέπει να αντιμετωπίσεις και τις μόνιμα μεταβαλλόμενες και άγνωστες συνθήκες μίας πανδημίας. Εμπνευσμένες λοιπόν από αυτούς, σκεφτήκαμε να μπούμε δυναμικά στο «παιχνίδι» και με τις γνώσεις και την εμπειρία μας να τους βοηθήσουμε έμπρακτα να πάρουν όσα περισσότερα μπορούν από τον digital κόσμο, μιας και ο physical κόσμος πλέον είναι υπό συζήτηση…
Συνεπώς, στρέφουμε την προσοχή μας σε ένα άρτια αισθητικό περιεχόμενο για τους συνεργάτες μας (φωτογραφίσεις, γραφιστικά και διάφορα digital tools), ώστε να μπορούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να επικοινωνούν το προϊόν ή την παροχή τους στα social media είτε στα sites τους. Έτσι, ίσως και η διά ζώσης εμπειρία πλέον να μην είναι και απαραίτητη για να αντιληφθεί το κοινό πλήρως την κουλτούρα τους».

Η Ναταλία Μαραγκού

Taking risks

Σκεφτήκαμε να στρέψουμε την προσοχή μας 100% στις δικές μας προσωπικές δυνάμεις και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για το παρόν και το μέλλον μας.

Inspiration/Όραμα

Η ίδια η πόλη, τα άτομα γύρω μας, λέξεις που μπορεί να ακούσουμε, οπτικά ερεθίσματα και συνειρμοί. Η έμπνευση δεν σταματάει ποτέ, πάντα έρχεται και σε βρίσκει.
Πιστεύουμε πολύ στη δημιουργία ενεργών αστικών communities όπου αλληλοστηρίζονται και θα θέλαμε και εμείς οι ίδιες με αυτό το νέο μας βήμα να αποτελέσουμε πηγή έμπνευσης και για άλλους δημιουργικούς ανθρώπους.

Το μότο μας: “We like to hear what needs to be said and spread the news, so… tell us more!”.

Tellmemoreagency.gr

Follow: TellMeMoreAgency

SHARE