Ο Τόλης Βοσκόπουλος με τη Μαρινέλλα και τον Γιώργο Γερολυμάτο
Ο Τόλης Βοσκόπουλος με τη Μαρινέλλα και τον Γιώργο Γερολυμάτο/Φώτο: Giorgos Gerolimatos/facebook
ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

Τόλης Βοσκόπουλος: 7 αγαπημένα του πρόσωπα διηγούνται άγνωστες ιστορίες της ζωής του


7 αγαπημένα πρόσωπα του Τόλη Βοσκόπουλου ξετυλίγουν άγνωστες ιστορίες της ζωής του και εξηγούν το λόγο που ο θρύλος της μουσικής θα παραμείνει για πάντα ο πρίγκιπας του λαϊκού τραγουδιού.

Η φωνή του σίγασε για πάντα τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, μόλις εφτά ημέρες πριν τα γενέθλια του. Ο Τόλης Βοσκόπουλος, σε ηλικία 81 ετών, πέρασε στην αιωνιότητα αφήνοντας πίσω του μια σημαντική καριέρα. Μέσα σε λίγα λεπτά η είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου έκανε το γύρο του διαδικτύου σκορπώντας θλίψη στο καλλιτεχνικό στερέωμα, αλλά και στους χιλιάδες θαυμαστές του.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος – ο πρίγκιπας του Ελληνικού τραγουδιού, όπως καθιερώθηκε να αποκαλείται – γεννήθηκε στον Πειραιά και ήταν το δωδέκατο παιδί της οικογένειάς του. Η καλλιτεχνική του πορεία ξεκίνησε αρχικά ως ηθοποιός και η πρώτη του θεατρική εμφάνιση ήταν το 1958, ενώ συνεχίστηκε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις δίπλα σε μεγάλους ηθοποιούς. Σαν τραγουδιστής ξεκίνησε το 1963 με το τραγούδι “Βήμα Βήμα” και η καθιέρωσή του στο πεντάγραμμο ήρθε το 1968 με το τραγούδι “Αγωνία”, που μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ξεπέρασε τις 300.000 πωλήσεις. 

Εφτά αγαπημένα πρόσωπα του Τόλη Βοσκόπουλου μίλησαν στο iefimerida.gr ξετυλίγοντας άγνωστες ιστορίες της ζωής του.

Διαβάστε περισσότερα για τον Τόλη Βοσκόπουλο στο iefimerida.gr

SHARE