Εργασία και ζώδια
Εργασία και ζώδια/Φωτογραφία: Jason Goodman/Unsplash
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτά τα 2 ζώδια είναι οι χειρότεροι συνάδελφοι στο γραφείο


Υπάρχουν δύο ζώδια που δεν θα τα ήθελες στο χώρο εργασίας σου και ειδικά σε ανώτερη θέση από σένα.

Αυτά τα δύο ζώδια θεωρούνται οι χειρότεροι συνάδελφοι και θέλει τεράστια υπομονή για να συνεργαστείς μαζί τους. Είναι αυστηροί σαν χαρακτήρες και πολύ απαιτητικοί. Σχολιάζουν τα πάντα σε μια συζήτηση και πάντα θα πετάξουν την μπηχτή τους. Μάλιστα, καμιά φορά γίνονται επικριτικοί πάνω στην κουβέντα χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Αυτά τα 2 ζώδια είναι οι χειρότεροι συνάδελφοι στο γραφείο

Λέων

Αυτό το ζώδιο λατρεύει να είναι το κέντρο της προσοχής. Διαπρέπει σε επαγγέλματα που έχουν τα φώτα πάνω του και είναι γεννημένος για την κεντρική σκηνή. Ο Λέων προτιμάει να είναι το αφεντικό, να δίνει εντολές και οι άλλοι να αναγνωρίζουν τις ικανότητές του. Και εδώ είναι που χαλάει λίγο το πράγμα. Ο Λέων δεν φημίζεται για την σκληρή δουλειά του και συνήθως ζητάει από τους άλλους να κάνουν τη λάντζα. Πολλές φορές ζητάει πολλά πράγματα που δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν και έτσι κουράζει τους συναδέλφους του.

Εχει ένα τεράστιο «εγώ» που προκαλεί πολλά προβλήματα στις εργασιακές του σχέσεις. Επειδή πάντα θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής, θα αντιδράσει όταν κάποιος άλλος θα κερδίσει το credit στη δουλειά. Θα θυμώσει, θα είναι επικριτικός, θα κάνει ένα αιχμηρό σχόλιο... το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μείνει αμέτοχος. Επειδή είναι ανταγωνιστικός και φιλόδοξος του είναι εξαιρετικά δύσκολο να χαρεί με την επιτυχία των άλλων. Το πιο πιθανό είναι να κάνει ένα σχόλιο για να «μειώσει» την επιτυχία του συναδέλφου του.

Φωτογραφία: Jason Goodman/ Unsplash

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι δύσκολος, απόμακρος, ψυχρός, επιλεκτικός, ουσιαστικός, αυστηρός, και επικριτικός. Ο Αιγόκερως έχει επίσης υψηλές προσδοκίες από τους γύρω του. Μπορεί να γίνει πολύ επικριτικός με κάποιον, ακόμα κι αν δεν το κάνει με κακό σκοπό. Θέλει να βλέπει τα άτομα γύρω του να προσπαθούν για να γίνουν οι καλύτερες εκδόσεις του εαυτού τους. Οι Αιγόκεροι είναι φιλόδοξοι και εργάζονται ασταμάτητα. Δεν αντέχουν να βλέπουν ανθρώπους να κάθονται και να χασομεράνε και είναι πολύ πιεστικοί στην δουλειά. Αυτό το ζώδιο δεν αφήνει περιθώρια για πλάκες και αστεία στον χώρο της δουλειάς. Αν βλέπει ότι η δουλειά πάει πίσω, επειδή κάποιος χασομερά, θα είναι ο πρώτος που θα χτυπήσει την πόρτα του διευθυντή, για να τον ενημερώσει ποιοι συνάδελφοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους.

SHARE