Ζευγάρι
Φωτογραφία:cottonbro/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 3 ζώδια που είναι οι χειρότεροι σύντροφοι -Άπιστοι, ζηλιάρηδες και κτητικοί


Στην αστρολογία υπάρχει μια τριάδα ζωδίων που έχει την φήμη του κακού συντρόφου.

Αν ρωτήσετε έναν άντρα, ποια είναι η πιο συχνή ερώτηση που δέχεται από τις γυναίκες είναι τι ζώδιο είναι. Ναι, είναι γεγονός ότι οι γυναίκες ψάχνουν στο διαδίκτυο να βρουν αν ταιριάζουν ζωδιακά με τον άντρα που μόλις γνώρισαν (εκτός κι αν έχουν γνωρίσει στο παρελθόν το ίδιο ζώδιο και ξέρουν από πρώτο χέρι τι θα περάσουν).

Οπως διαβάζουμε σε άρθρο του suggest.com υπάρχουν τρία ζώδια που είναι οι χειρότεροι σύντροφοι για πολλούς λόγους. Η συμπεριφορά τους δημιουργεί προβλήματα σε μια σχέση και πολλές φορές ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος λόγω των αρνητικών στοιχείων του χαρακτήρα τους. Ας δούμε ποια είναι!

Δεν φταις εσύ: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που είναι οι χειρότεροι σύντροφοι

Τοξότης

Είναι αυταρχικός στον λόγο του και όταν θέλει κάτι, δεν του αρέσει να κάνει πολλές συζητήσεις. Ο τρόπος του είναι εξουσιαστικός και αυτό πολλές φορές προκαλεί προβλήματα στη σχέση. Επίσης ο Τοξότης θέλει την ανεξαρτησία του, αλλά αυτό δεν ισχύει για τον σύντροφό του. Μπορεί να γίνει πολύ ζηλιάρης και κτητικός αν δεν του πεις ανά πάσα ώρα και στιγμή τι κάνεις και πού είσαι. Οταν θυμώνει γίνεται χαμός και λέει πράγματα που δεν τα εννοεί. Ο τρόπος του είναι σκληρός και χοντροκομμένος και αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα με το ταίρι του. Τέλος, ο Τοξότης δεν φημίζεται ότι έχει υπομονή και μπορεί να γίνει εκνευριστικός.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος αγαπάει την μοναξιά του και θέλει να περνάει χρόνο με τον εαυτό του. Δεν αντέχει καμία πίεση από τον σύντροφό του και δεν θέλει να του κάνεις σκηνές ζήλειας. Επειδή ο τρόπος σκέψης του είναι πολύ ιδιαίτερος και αντισυμβατικός, δύσκολα θα ταιριάξει απόλυτα με κάποιον. Η ανεξαρτησία του είναι αδιαπραγμάτευτη και δεν είναι εκδηλωτικός με τον σύντροφό του. Είναι οπαδός της λογικής, άρα όχι τόσο παθιασμένα ρομαντικός.

Φωτογραφία από Vera Arsic/Pexels

Ιχθύς

Αυτό το ζώδιο χάνεται μέσα στην ανασφάλειά του και δύσκολα κάποιος μπορεί να τον κατανοήσει. Επίσης συνήθως δημιουργεί σχέσεις εξάρτησης επειδή πέφτει με τα μούτρα σε μια σχέση και αυτό προκαλεί προβλήματα. Δεν του αρέσει το πρόγραμμα και κάνει ό,τι του υποδεικνύει η διάθεση του. Αυτό όμως το χάος που έχει στο μυαλό του δεν μπορεί να λειτουργήσει σε μία σχέση. Επιπλέον, ο Ιχθύς δεν μιλάει και δεν εκφράζει το τι νιώθει προκαλώντας παρεξηγήσεις σε μια σχέση. Είναι υπερβολικά ευαίσθητος και παίρνει τα πάντα προσωπικά. Τέλος είναι κυκλοθυμικός και αυτή η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά μπερδεύει και κουράζει το ταίρι του. Κανείς δεν θέλει να έχει μια σχέση με έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να κατανοήσει. Η ανάγκη για ελευθερία και διαφορετικότητα τον καθιστούν άπιστο σύντροφο

SHARE