Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
08|05|2024 11:52
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν με μπόλικη τύχη και θετικές αλλαγές


Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8 Μαΐου, φέρνει τύχη σε ορισμένα ζώδια και μάλιστα είναι η εποχή που θα πάρουν σάρκα και οστά τα όνειρά σας.

Όπως αναφέρεται στο Bustle, σύμφωνα με τον αστρολόγο, Evan Nathaniel Grim, ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της αρμονίας, οπότε θα εμποτίσει αυτή τη σεληνιακή φάση με μια αίσθηση ειρήνης και ευημερίας. Η νέα σελήνη του Μαΐου οδηγεί επίσης σε μια απίστευτα τυχερή πανσέληνο στον Τοξότη, η οποία θα περιλαμβάνει μια σύνοδο Δία-Αφροδίτης.

Όταν δύο τυχεροί πλανήτες όπως η Αφροδίτη και ο Δίας συναντιούνται, λέγεται ότι προσελκύουν αφθονία και καλή τύχη, άλλωστε, τα νέα φεγγάρια είναι πάντα η τέλεια στιγμή για να θέσετε νέους στόχους.

Αυτή η νέα σελήνη σηματοδοτεί επίσης το τέλος της εποχής των εκλείψεων και ακολουθεί τη μεταμορφωτική πανσέληνο του Σκορπιού που είχαμε τον Απρίλιο.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν με από τη Νέα Σελήνη είναι τρία, οι Σκορπιοί, οι Ταύροι και οι Λέοντες.

Δείτε τους τυχερούς του ζωδιακού κύκλου παρακάτω

Ταύρος

Δεδομένου ότι η νέα σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας, είναι αναμενόμενο να αισθανθείτε μια σημαντική αλλαγή. Αυτή η συγκεκριμένη σεληνιακή φάση συμβαίνει στον πρώτο σας οίκο, ο οποίος αντιπροσωπεύει τον εαυτό και τη μεταμόρφωση.

Μην εκπλαγείτε αν ξυπνήσετε με την ξαφνική επιθυμία να εγκαταλείψετε τα πάντα και να φέρετε αλλαγές στη ζωή σας. Αντί να συνεχίσετε την καθημερινή σας ρουτίνα, μπορεί να αισθανθείτε την επαναστατική επιθυμία να απελευθερωθείτε και να μπείτε σε ένα πιο αυθεντικό μονοπάτι.

Σκορπιός

Περιμένετε μεγάλες αλλαγές όσον αφορά τα αισθηματικά σας. Δεδομένου ότι ο Ταύρος κυβερνάται από τη ρομαντική Αφροδίτη, θα είναι μια καλή περίοδος για να δώσετε στις σχέσεις σας λίγη επιπλέον προσοχή.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα δεδομένου ότι η νέα σελήνη συμβαίνει στον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας, η οποία θα μπορούσε να εγκαινιάσει έναν συναρπαστικό νέο κύκλο. Αυτή η τυχερή νέα σελήνη θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε τυχαίες συναντήσεις που μπορεί και να είναι ο «έρωτας της ζωής σας».

Λέων

Λέοντα, ετοιμάσου για ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο. Με τη νέα σελήνη στον 10ο οίκο της καριέρας και των επιτευγμάτων σας, θα μπορούσε να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζετε. «Τους επόμενους έξι μήνες, θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας» λέει ο Filbi στο Bustle.

Θα μπορούσε να είναι η εφαρμογή ενός νέου οράματος που έχετε για τη ζωή σας, με ευκαιρίες που προκύπτουν από αυτό ή κατάκτηση στόχων». Χάρη στην τυχερή Αφροδίτη, μπορεί επίσης να λάβετε κάποια αναγνώριση στη δουλειά που έχει καθυστερήσει πολύ.

SHARE