Φωτογραφία: TikTok Video/@juananaser
Φωτογραφία: TikTok Video/@juananaser
12|10|2022 12:46
SHARE
VIRAL

Η 46χρονη μητέρα που την μπερδεύουν με τις δίδυμες κόρες της -Δεν ξεχωρίζεις ποια είναι ποια


Η Dana και η Juana Naser είναι δύο δίδυμες αδελφές οι οποίες έχουν ενθουσιάσει τον διαδικτυακό κόσμο, όχι μόνο για τα λαμπερά posts στα social media και το υπέροχο στιλ τους, αλλά και για την ομοιότητα τους με τη μητέρα τους, ακόμη κι αν έχουν αρκετά χρόνια διαφορά.

Και τα δύο κορίτσια διατηρούν ενεργά προφίλ στα social media, τόσο σε Instagram, όσο και σε TikTok, με τους διαδικτυακούς φίλους να αλληλεπιδρούν με κάθε τι που δημοσιεύουν.

Η Dana, έχει περισσότερους από 43,000 ακόλουθους στο TikTok και περισσότερους από 30,000 στο Instagram, έτσι ό,τι κι αν δημοσιεύσει από την καθημερινότητά της αμέσως γνωρίζει ανταπόκριση. Όσο για την αδελφή της, η Juana, μπορεί να έχει λιγότερους followers, οι οποίοι ξεπερνούν τους 10,000, ένα βίντεο από το προφίλ της όμως έγινε viral.

Το post με τις περισσότερες κοινοποιήσεις και τα περισσότερα σχόλια φαίνεται να είναι ένα και, πρόκειται για ένα σύντομο βίντεο με τις δύο δίδυμες και τη μητέρα τους, Sahar Darwazeh, στο οποίο χορεύουν. Τι κάνει αυτό το βίντεο να ξεχωρίζει και συνάμα να ενθουσιάζει το κοινό; Η ομοιότητα των κοριτσιών με τη μητέρα τους.

Τα δύο κορίτσια είναι 24ων χρονών ενώ η μητέρα τους, όπως αναφέρει στη Daily Mail είναι 46 ετών κι όμως, ο κόσμος τις μπερδεύει και νομίζει πως και οι 3 γυναίκες είναι αδελφές.

Μετά την κοινοποίηση του συγκεκριμένου βίντεο έχουν γίνει viral με τις κόρες της Sahar να αναφέρουν πως, όταν βγαίνουν οι 3 τους έξω κανένας δεν αναγνωρίζει ποια είναι η μητέρα και ποιες οι κόρες.

@juananaser mommy & my twin #trio @dananasser4 #fyp ♬ i wanna i wanna ridee - quentin🕷
SHARE